Ο «Μπέρνα» ήξερε τα κατατόπια

Με τον μέχρι πρότινος «βιόλα», Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, να ανοίγει το σκορ και τον Γκονσάλο Ιγουαΐν να «σφραγίζει» τη νίκη, η Γιουβέντους επικράτησε 2-0 της Φιορεντίνα στην Τοσκάνη και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου θα είναι σίγουρα μόνη πρώτη στη Σέριε Α.

Με τους οπαδούς τους να αποδοκιμάζουν τον Ιταλό διεθνή σε κάθε επαφή του με την μπάλα, οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Ντίας σημάδεψε το δοκάρι, ενώ κέρδισαν και πέναλτι το οποίο ακυρώθηκε μετά από απόφαση του VAR.

Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπερναρντέσκι βρήκε τον τρόπο να δώσει την αποστομωτική απάντησή
του. Στο 56' κέρδισε φάουλ στο όριο της περιοχής και προς τα δεξιά, το εκτέλεσε ο ίδιος και χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Σπορτιέλο, έβαλε την Κυρία μπροστά στο σκορ.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 86' ο φορμαρισμένος Γκονσάλο Ιγουαΐν με ένα από τα πλασέ που τον χαρακτηρίζουν, φτάνοντας τα 14 γκολ στη σεζόν.

Είναι η έβδομη διαδοχική νίκη για τη Γιουβέντους, η οποία σε αυτά τα παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Ένα γκολ, το ίδιο, έχει δεχθεί και στα 10 τελευταία, όπου μετρά, όμως, 9 νίκες, καθώς παρεμβλήθηκε η «λευκή» ισοπαλία με την Ίντερ.

Φιορεντίνα (Πιόλι): Σπορτιέλο, Αστόρι, Μπιράγκι, Πετσέλα, Μιλένκοβιτς, Μπαντέλ, Βερτού, Μπενάσι (79' Εϊσερίκ), Σιμεόνε, Ντίας (67' Τερό), Κιέζα

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ (61' Μπαρτζάλι), Μπενατιά, Κιελίνι, Σάντρο, Κεντίρα, Μαρκίζιο (66' Ντόουγκλας Κόστα), Πιάνιτς, Ιγουαΐν, Μάντζουκιτς, Μπερναρντέσκι
Keywords
Τυχαία Θέματα