Πρόβλημα με Γκος

Τον Φιλ Γκος θα χρειαστεί να έχει παροπλισμένο για τις προσεχείς μέρες ο ΠΑΟΚ. Αιτία, ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο που νιώθει ο Αμερικανός γκαρντ, οι οποίες άρχισαν να τον ταλαιπωρούν πριν από το, εντός έδρας, ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας με τη Νεπτούνας (31/1). Με επιθυμία του ίδιου χρησιμοποιήθηκε στις υποχρεώσεις του «Δικεφάλου» που ακολούθησαν και πλέον σε συνεννόηση με το γιατρό των «ασπρόμαυρων», Ιωσήφ Γαβριηλίδη, άρχισε θεραπεία, ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάστασή του και να είναι έτοιμος για την επόμενη αναμέτρηση
που έχουν οι Θεσσαλονικείς, για το πρωτάθλημα, στη Χαλκίδα, με την Κύμη (15/2).

Οδικώς απόψε το βράδυ, ακόμη, θα μεταβούν στην Πάτρα, για την παρουσία τους στο All Star Game, ο προπονητής και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου και Βαγγέλης Μαργαρίτης, αντίστοιχα, κάνοντας, έτσι, την αρχή για τη μετακίνηση της πολυπληθούς αντιπροσωπείας που θα έχει ο «Δικέφαλος» στην εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Την προσεχή Τετάρτη (14/2), ο διοικητικός επικεφαλής του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, επιπλέον, θα μεταβεί στη Γενεύη για να εκπροσωπήσει την ομάδα στην κλήρωση που θα γίνει για τα πλέι οφ του Champions League. Διαδικασία από την οποία θα μάθει ο «Δικέφαλος» ποια εκ των Μπάνβιτ, Καρσίγιακα και Νίμπουρκ θα βρεθεί στο δρόμο του για τους «16» του θεσμού.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα