Αγγελόπουλοι: «Χωρίς σεβασμό στον προπονητή δεν υπάρχει ομάδα»

Την σημαντικότητα της νίκης του Ολυμπιακού επί της νέας ομάδας που έχει δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός με τις 11 μεταγραφές, τόνισαν στις δηλώσεις τους, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι δηλώσεις των προέδρων του Ολυμπιακού:

Γιώργος Αγγελόπουλος: “Ιδανική αρχή σε μία νέα σεζόν, ξεκινάμε όπως τελειώσαμε πέρυσι. Μεγαλύτερη αξία ο τίτλος και η εμφάνιση και η νίκη απέναντι σε έναν ενισχυμένο Παναθηναϊκό και πολύ διαφορετικό από πέρυσι.

Νομίζω ότι υπήρχε μεγάλο πάθος από όλα τα παιδιά και πολύ υψηλό κίνητρο, στο πρώτο μέρος γράψαμε ιστορία, τα είδατε, δεν ξέρω πόσα ιστορικά ρεκόρ κάναμε που δεν έχουν ξανασυμβεί, όταν το κάνεις απέναντι στον Παναθηναϊκό έχουν μεγαλύτερη αξία.

Με την κίνηση να σηκώσει πρώτος το τρόπαιο δείχνει πόσο σέβονται τον προπονητή, αν δεν υπάρχει σεβασμός στον προπονητή δεν υπάρχει ομάδα. Να πετύχουμε τους στόχους μας, δεν έχεις συμβόλαιο με την επιτυχία, η ομάδα δίνει το παν και θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα”

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: “Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση ούτε τέτοια διαφορά, η ομάδα μπήκε αποφασισμένη, διαβασμένη, η ομάδα μας έχει τον ίδιο κορμό, ενισχυμένη στις θέσεις των παικτών που αποχώρησαν και θα πάμε και φέτος λίγο καλύτερα.

Το ότι ο Παπανικολάου άφησε τον προπονητή να σηκώσει πρώτος το τρόπαιο δείχνει πόσο ομάδα είμαστε, πόσο οι παίκτες πιστεύουν τον προπονητή, τον ρόλο, και στους ρόλους που ο προπονητής βάζει σε κάθε παίκτη, δείχνει πόσο τον σέβονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα