Ανεβάζουν στροφές Βαρέλα, Αουγκούστο, Καντουρί

Τρεις κομβικοί παίκτες, οι Φερνάντο Βαρέλα, Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντούγκλας Αουγκούστο, έστειλαν και σήμερα (10/9) αισιόδοξο μήνυμα στον Άμπελ Φερέιρα ότι ενδέχεται να μπορεί να τους υπολογίζει για το πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο.
Και οι τρεις έκαναν ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του "Δικέφαλου",
αλλά σε υψηλή ένταση, που σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας, έχοντας οριστικά αφήσει πίσω τους τα προβλήματα τραυματισμών που τους απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Πιο ξεκάθαρη θα είναι η κατάσταση μετά την προπόνηση της Τετάρτης (11/9), που θα γίνει το πρωί στη Νέα Μεσημβρία.
Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν και οι τέσσερις διεθνείς του ΠΑΟΚ. Οι Λημνιός και Γαϊτανίδης βρίσκονται στο ρόστερ της U21 της Εθνικής Ελλάδας για την αναμέτρηση κόντρα στη Λιθουανία, στο πλαίσιο των προκριματικών του EuroU21.Ο Εσίτι επιστρέφει στην Εθνική Νιγηρίας για το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ουκρανία, ενώ ο Μιχάι βρίσκεται στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Αλβανίας για το ματς με αντίπαλο την Ισλανδία για τα προκριματικά του Euro 2020.
Το πρόγραμμα της Τρίτης (10/9) ήταν και πάλι αφιερωμένο στο κομμάτι της τακτικής. Το τεχνικό επιτελείο μέσα από ασκήσεις 2 vs 1 και 2 vs 2, αλλά και παιχνίδια, έδειξε στους παίκτες τι ζητάει από αυτούς στο γήπεδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα