Η Γιουβέντους, η Serie A και η Κίνα

Η πιο σπουδαία αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, αυτή ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τη Γιουβέντους διεξάγεται το προσεχές Σάββατο (14/9) στις 4 το απόγευμα -3 ώρα Ιταλίας- και ο λόγος δεν είναι μόνο το Champions League. Όντως οι «Μπιανκονέρι» έχουν την Τετάρτη (18/9) την πρεμιέρα τους στους ομίλους του CL, στη Μαδρίτη με αντίπαλο την Ατλέτικο, ωστόσο αλλού βρίσκεται η αιτία της…μεσημεριανής αναμέτρησης στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Η διοίκηση των πρωταθλητών
Ιταλίας έχει ζητήσει να αγωνίζεται σε αυτή τη χρονική ζώνη, καθώς επιθυμεί τη γιγάντωσή της στην ασιατική αγορά. Όταν θα γίνει η σέντρα στην αναμέτρηση με τους «Βιόλα», στην Κίνα η ώρα θα είναι 9 το βράδυ και στην Ινδονησία 8.

Η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι του 2018, έχει φέρει τη Γιουβέντους σε περίοπτη θέση σε ότι αφορά το ενδιαφέρον της ασιατικής αγοράς. Δεν είναι τυχαία η περιοδεία στις ασιατικές χώρες το περασμένο καλοκαίρι, επιλογή που στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία.

Ο σύλλογος του Πιεμόντε, πλέον είναι στα μάτια των Ασιατών σύμφωνα με έρευνες ο τέταρτος πιο καινοτόμος στον τομέα του web, πίσω από τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου.

Αυτή η επιλογή της Γιουβέντους, προφανώς και έχει τις…ευλογίες της Serie A, προκειμένου να γίνει το προϊόν της πιο ελκυστικό. Κάπως έτσι, μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα, η «Γηραιά Κυρία» θα αγωνιστεί ακόμη τέσσερις φορές απόγευμα Σαββάτου, εκτός έδρας με Λέτσε, Αταλάντα κι εντός έδρας με Σπαλ και Ουντινέζε. Εξάλλου, την 1η Δεκεμβρίου θα υποδεχθεί τη Σασουόλο σε αναμέτρηση που θα γίνει στις 13:30 ώρα Ελλάδας.

Σε ότι αφορά στους Ιταλούς φιλάθλους, σίγουρα είναι συνηθισμένοι να βλέπουν τις ομάδες τους να αγωνίζονται στις 3 το μεσημέρι, αφού αυτή ήταν επί σειρά ετών η κλασική «ιταλική» ώρα, κυρίως την Κυριακή.
Keywords
Τυχαία Θέματα