Άνετο βράδυ στο Τορίνο

Η πρωταθλήτρια Ιταλία μπήκε ιδανικά στο παιχνίδι, καθώς στο 42ο δευτερόλεπτο ο Ντιμπάλα "χόρεψε" τους Πιζακάνε και Τσεπιτέλι, ανοίγοντας το σκορ με το ταχύτερο γκολ των "μπιανκονέρι" στη Serie A από το Νοέμβριο του 2012.

Οι γηπεδούχοι έριξαν το ρυθμό τους, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Κάλιαρι, η οποία προειδοποίησε στο 19' με τον Παβολέτι -νικήθηκε από τον Σέζνι- και βρήκε την ισοφάριση στο 36' με τον Ζοάο Πέντρο.

Ωστόσο, 125 δευτερόλεπτα μετά το 1-1
ο Μπράνταριτς ύστερα από σέντρα του Ντόουγκλας Κόστα, πέτυχε αυτογκόλ, δίνοντας αθέλα του εκ νέου προβάδισμα στη "Γηραιά Κυρία", η οποία είδε το Ρονάλντο να έχει δοκάρι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ήταν κάκιστο, η Γιουβέντους εμφανίστηκε μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν η Κάλιαρι ανοίχθηκε αναζητώντας το 2-2, τελικώς από κόρνερ των νησιωτών, οι γηπεδούχοι βρήκαν φάση στο ανοικτό γήπεδο, γράφοντας το 3-1 με τον Κουαδράδο, μετά την 5η ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κάπως έτσι, με απολογισμό 10 νίκες και μία ισοπαλία, η Γιούβε έχει κάνει την καλύτερη εκκίνηση της ιστορίας της στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Πριν από τη σέντρα στην αναμέτρηση, ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, έδωσε ειδική φανέλα με το νούμερο 400 στον Κριστιάνο Ρονάλντο, για τα γκολ που έχει πετύχει στη σταδιοδρομία του (αυτή τη στιγμή έχει 402).

Allianz Stadium

Διαιτητής: Μαουρίτσιο Μαριάνι

Κίτρινες κάρτες: Ματουιντί (75') - Μπράνταριτς (32'), Παβολέτι (49'), Πιζακάνε (63')

Κόκκινες κάρτες: -

Γιουβέντους (4-3-3): Σέζνι - Ζοάο Κανσέλο, Μπονούτσι, Μπενατιά, Ντε Σίλιο - Πιάνιτς (70' Άλεξ Σάντρο), Μπεντακούρ, Ματουιντί (83' Μπαρτζάλι) - Ντόουγκλας Κόστα (46' Κουαδράδο), Ντιμπάλα (αρχ.), Ρονάλντο

Προπονητής: Μασιμιλιάνο Αλέγκρι

Κάλιαρι (4-3-1-2): Κράνιο - Σρνα, Πιζακάνε, Τσεπιτέλι (αρχ.), Παντοΐν (80' Ζάου) - Ιονίτσα (67' Φαραγκό), Μπράνταριτς (56' Τσιγκαρίνι), Μπαρέλα - Κάστρο - Ζοάο Πέντρο, Παβολέτι

Προπονητής: Ρολάντο Μαράν
Keywords
Τυχαία Θέματα