«Ανέστησε» και τη Νιούκαστλ η Γιουνάιτεντ (video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε ξανά τραγικό πρόσωπο και ηττήθηκε (1-0) από τη Νιούκαστλ στο «St. James Park», μένοντας για τρίτο σερί ματς μακριά από τις νίκες.

Η ομάδα του Σόλσκιερ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, απώλεσε άλλους βαθμούς και μετά από 8 αγωνιστικές, βρίσκεται στην 12η θέση της Πρέμιερ Λιγκ με μόλις 9 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι, αντιθέτως, ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πανηγύρισαν τη δεύτερη φετινή τους νίκη στο πρωτάθλημα, που τους «ξεκόλλησε»
από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης ήρθε στο 28’, όταν ο Λόνγκσταφ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι «καρακάξες» απείλησαν με τον Σαρ. Η... απάντηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε στο 41’, όταν ο Περέιρα επιχείρησε σουτ, το οποίο πάντως δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους.

Η πίεση της Νιούκαστλ συνεχίστηκε στην επανάληψη και τελικά απέδωσε... καρπούς στο 72ο λεπτό. Όλα ξεκίνησαν από την προσπάθεια του Μαξιμίν, η μπάλα έφτασε στον Λόνγκσταφ και εκείνος με σουτ έξω από την περιοχή βρήκε δίχτυα, στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ, βάζοντας τη Νιούκαστλ σε θέση οδηγού.

Η αντίδραση της Γιουνάιτεντ δεν ήρθε ποτέ, με τις «καρακάξες» να πανηγυρίζουν μία πολύτιμη νίκη, που τους δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.
Keywords
Τυχαία Θέματα