Μολό σε Δώνη: "Δεν είμαι μαραθωνοδρόμος για να τρέχω"!

Το novasports.gr αποκαλύπτει το λόγο που έμεινε εκτός αποστολής ο Γιοάν Μολό και το πειθαρχικό παράπτωμα που έκανε ο Γάλλος μετά την προπόνηση της Παρασκευής (04/10).

Όλα άρχισαν πριν από την έναρξη της προπόνησης του Τριφυλλιού στο "Γ. Καλαφάτης", παραμονές του αγώνα με την Ξάνθη. Ο Μολό ζήτησε ακρόαση από τον Γιώργο Δώνη και του... ανακοίνωσε ότι είναι απόλυτα έτοιμος για να βρεθεί στο βασικό σχήμα
της ομάδας του στον αγώνα με την Ξάνθη! Ακολούθησαν... απολαυστικοί διάλογοι του Γάλλου με τον προπονητή του και το novasports.gr σας δίνει μια μικρή γεύση από όσα ειπώθηκαν μεταξύ των δύο ανδρών.

Δώνης: "Γιοάν, θα τελειώσει η προπόνηση και μετά θα αποφασίσω για την αποστολή και την ενδεκάδα. Όμως πρέπει να προσπαθείς περισσότερο στις προπονήσεις, όπως μου είχες υποσχεθείς. Να τρέχεις πιο πολύ και να παλεύεις καθημερινά. Δες και τις μετρήσεις σου, δεν είναι καλές".

Μολό: "Κόουτς, δεν είμαι... μαραθωνοδρόμος για να τρέχω στις προπονήσεις. Είμαι παίκτης αγώνα και εκεί τα δίνω όλα. Αυτό έχει σημασία. Όχι το τρέξιμο στην προπόνηση. Άλλωστε έχω δώσει τους τέσσερις από τους πέντε βαθμούς στην ομάδα".

Δώνης: "Γιοάν, όλη η ομάδα κερδίζει και όλη η ομάδα χάνει. Δεν έχεις δώσει μόνος σου βαθμούς. Όλοι μαζί έχουμε μερίδιο στην επιτυχία και στην αποτυχία. Θέλω μεγαλύτερη προσπάθεια γιατί ο "καθρέπτης" είναι οι προπονήσεις".

Μετά από αυτή τη συζήτηση, ακολούθησε η προπόνηση, στην οποία ο Μολό ήταν... εξαφανισμένος και με τα - συνηθισμένα - λίγα τρεξίματα στο παιχνίδι του. Ο Δώνης αποφάσισε να τον αποκλείσει από την αποστολή και αμέσως μετά την ανακοίνωση της 18αδας, ο Γάλλος πήρε τα χαρτιά των καθημερινών μετρήσεων(γίνονται μέσω των GPS που φορούν οι παίκτες)που υπάρχουν σε ένα πίνακα των αποδυτηρίων και άρχισε να τα σκίζει ένα - ένα, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκεια του.

Το πειθαρχικό παράπτωμα έγινε άμεσα αντιληπτό, ενημερώθηκαν τόσο ο προπονητής, όσο και ο τεχνικός διευθυντής των Πράσινων και ο Μολό θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό που υπάρχει στην ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα