Πρόγραμμα για... λίγους

Προπόνηση με επτά παίκτες μόνο ήταν η σημερινή (21/2) για τον ΠΑΟΚ, μεταξύ αυτών και ο τραυματίας Κρουμπάλι.

Ούτε... διπλό δεν μπορούσε να κάνει σήμερα (21/2) ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του «Δικέφαλου» είχε επτά παίκτες όλους κι όλους, καθώς εκτός από τους τέσσερις Έλληνες διεθνείς, απουσίαζαν άλλοι τρεις με άδεια. Έτσι, το πρόγραμμα έμοιαζε περισσότερο με... ιδιαίτερο μάθημα, παρά με έναρξη προετοιμασίας εν όψει της
δύσκολης συνέχειας.

Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, λοιπόν, επέστρεψαν και πάλι από σήμερα οι παίκτες του «Δικέφαλου». Οι εναπομείναντες στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή, καθώς οι Μαργαρίτης, Κατσίβελης, Κόνιαρης και Χαραλαμπόπουλος έχουν ενσωματωθεί στην Εθνική Ελλάδας, ενώ οι Τσόχλας, Γκος και Τζάκσον είχαν μια μέρα άδεια παραπάνω από τους υπόλοιπους και μπαίνουν στο πρόγραμμα του Παπαθεοδώρου από αύριο (22/2).

Η σημερινή διαδικασία ξεκίνησε με ασκήσεις στο γυμναστήριο και συνεχίστηκε με προπόνηση στη κεντρική σάλα του PAOK Sports Arena. Συμμετείχαν οι Χρυσικόπουλος, Ζάρας, Καρράς, Τζόουνς, Καραμανώλης, Γιανναράς, αλλά και ο τραυματίας Κρουμπάλι.

Ο τελευταίος ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας με προστατευτικό νάρθηκα στη μύτη. Ο Αμερικανός παίκτης θα υποβληθεί ξανά σε εξετάσεις, ώστε μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης (22/2, 17:00) και αμέσως μετά όλη η ομάδα θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος PAOK Energy, στην περιοχή του Ευόσμου, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα