Ανανέωσε ο Ράσφορντ με ηγεμονικές απολαβές

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παραμείνει ο Μάρκους Ράσφορντ ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το 2023.
Ο 21 ετών ποδοσφαιριστής υπέγραψε ηγεμονικό συμβόλαιο μέχρι το 2023, με οψιόν για ένα ακόμη χρόνο, με απολαβές περίπου 16 εκατομμύρια λίρες το χρόνο!

Ο Ράσφορντ προέρχεται από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον έχει πραγματοποιήσει 170 εμφανίσεις με την φανέλα του συλλόγου.
Στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι
τα πάντα στην ζωή μου, από τότε που ήμουν επτά. Ο σύλλογος με διαμόρφωσε ως παίκτη και ως άνθρωπο και είναι προνόμιο κάθε φορά να φοράω την φανέλα του. Θέλω ν` ευχαριστήσω τον Όλε και το τεχνικό επιτελείο για όλα όσα έχουν κάνει για μένα είναι ένα εξαιρετικό γκρουπ προπονητών από το οποίο μπορείς να μάθεις πολλά. Εγώ συνεχίζω να εξελίσσομαι για ν` ανέβω επίπεδο. Θα δώσω τα πάντα ώστε να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει και να δώσω χαρά στους οπαδούς μας»

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από την πλευρά του τόνισε:

Ο Μάρκους, είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους Άγγλους ποδοσφαιριστές της γενιάς του. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ευλογημένος με ρυθμό και ενέργεια. Είναι ένα λαμπρό παράδειγμα της ακαδημίας μας και καταλαβαίνει τι σημαίνει να παίζεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρά την ηλικία του, ο Μάρκους έχει μεγάλη εμπειρία. Έχει ένα φανταστικό μέλλον μπροστά του και είμαι χαρούμενος που υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Ο Μάρκους Ράσφορντ θα λαμβάνει 15.600.000 λίρες το χρόνο!
Αυτό σημαίνει 1.300.000 το μήνα.
300.000 την εβδομάδα
42.857 λίρες την ημέρα.
1.785 λίρες την ώρα
29 λίρες το λεπτό.

A new #MUFC contract for @MarcusRashford ✍️

Manchester United (@ManUtd) July 1, 2019

Madness.

Keywords
Τυχαία Θέματα