Αναμένουν Ζάρα, αποθεώνουν Γκος!

Αυτό θα πει κοντράστ συναισθημάτων... Από τη μία, ο Θοδωρής Ζάρας περνάει τη δική του αγωνία, καθώς οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν υποχώρησαν και δεν είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, ο Φιλ Γκος εξακολουθεί να αποθεώνεται από όλους στον ΠΑΟΚ για όσα θαυμαστά έκανε στον αγώνα με τη Νεπτούνας, ενώ η FIBA τον συμπεριέλαβε στην καλύτερη πεντάδα της 13ης αγωνιστικής.

Σε ό,τι αφορά στον Ζάρα, θυμίζουμε ότι έχασε το παιχνίδι με τη
Νεπτούνας εξαιτίας ενοχλήσεων στο δεξιό γόνατο. Διαπιστώθηκε σήμερα (1/2), μετά από σχετική εξέταση, ότι έχει υποστεί κάκωση. Ήδη ξεκίνησε να κάνει θεραπεία. Θα φανεί τις προσεχείς ημέρες, αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στον αγώνα του ΠΑΟΚ εναντίον του Παναθηναϊκού (4/2).

Στα καλά νέα της ημέρας, στα φοβερά και τρομερά που έκανε ο Γκος απέναντι στους Λιθουανούς (5/7 δίποντα, ήτοι 71,4%, 5/6 τρίποντα, ήτοι 83,3%, και 4/5 βολές, ήτοι 80%, συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης) δεν υποκλίθηκαν μόνο οι «ασπρόμαυροι»! Υποκλίθηκε και η FIBA, γι’ αυτό και τον ενέταξε στην καλύτερη πεντάδα της 13ης αγωνιστικής.

Στο σχετικό κείμενο της FIBA, μάλιστα, αναφέρει ο συντάκτης για τον Γκος: «Εάν ένα βραβείο πήγαινε στην καλύτερη μεταγραφή στα μισά της σεζόν, ο Γκος θα ήταν ένας κορυφαίος υποψήφιος για να το κερδίσει. Έδωσε τον τόνο στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, με 19 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 29 συνολικά στον θρίαμβο με 91-70 επί της Νεπτούνας Κλαϊπέντα στη Θεσσαλονίκη. Σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ για να παραμείνει στο κυνήγι για την πρόκριση στο γύρο των 16, ο Γκος βεβαίωσε ότι θα υπάρξει μόνο ένα αποτέλεσμα. Πέτυχε 10 από τα 13 σουτ εντός πεδιάς, συμπεριλαμβανομένων 5 στα 6 τρίποντα, και επίσης έκανε και 3 κλεψίματα».

Δείτε και τη σχετική φωτογραφία στην ανάρτηση του κειμένου για την καλύτερη πεντάδα της 13ης αγωνιστικής:
Keywords
Τυχαία Θέματα