Ανακοινώθηκε το Super Smash Bros. Ultimate Limited Edition

Επίσημα μέχρι στιγμής μόνο για Ευρώπη.

Το Super Smash Bros. Ultimate θα αποκτήσει ένα ξεχωριστό Limited Edition, όπως μας ανακοινώνει η Nintendo of Europe.

Στο συγκεκριμένο πακέτο θα βρίσκεται φυσικά το παιχνίδι Super Smash Bros. Ultimate,

ένα Nintendo GameCube Controller με θεματολογία Super Smash Bros και ένας Nintendo GameCube αντάπτορας, για να μπορέσετε να συνδέσετε το νέο GameCube χειριστήριο στα Switch. .

H Nintendo δεν ανέφερε το οτιδήποτε γύρω από την τιμή του πακέτου, ενώ ακόμη δεν γνωρίζουμε εάν το νέο Limited Edition θα κυκλοφορήσει σε περιοχές πέρα της Ευρώπης.

Το πρόσφατο Nintendo Direct μας επιφύλασσε αρκετά νέα γύρω από το πολυαναμενόμενο fighter της Nintendo, ανακοινώνοντας αρκετούς νέους χαρακτήρες, όπως οι Simon Belmont, Dark Samus, και King K. Rool, οι οποίοι θα έχουν και τα δικά τους amiibo.

Το Super Smash Bros. Ultimate και το Limited Edition του θα γίνουν διαθέσιμα στις 7 Δεκεμβρίου.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, θα πρέπει να περιμένετε να ξεπεράσει το ending του Infinity War ή βρίστε τον στο Twitter.

IGN Greece To Super Smash Bros. Ultimate θα περιλαμβάνει 103 stages Ανακοινώθηκε Super Smash Bros. Ultimate Direct Η HORI ανακοίνωσε τρεις νέους μοχλούς για το Nintendo Switch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα