Ο James Gunn μπορεί να έχει ακόμα μέλλον στη Disney και στη Marvel

Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται συζητήσεις για πιθανή επιστροφή του σκηνοθέτη.

Υπάρχει μια πιθανότητα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο James Gunn να επιστρέψει για να δουλέψει για τη Disney και Marvel, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα απολύθηκε από την σκηνοθεσία του "Guardians of the Galaxy Vol. 3".

Σύμφωνα με το THR, ο Gunn βρίσκεται σε συζητήσεις με την Disney

σχετικά με τον διακανονισμό της απόλυσής του και μέσω αυτών των συζητήσεων, υπάρχει η ελπίδα ότι θα γυρίσει κανονικά στην θέση του.

Βάσει των ανώνυμων πηγών του THR, ο Gunn μπορεί να γυρίσει και να δουλέψει και σε άλλες ταινίες της Marvel. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη εκδοθεί ετυμηγορία και οι συνομιλίες μεταξύ Gunn και Marvel εξακολουθούν να είναι σε εξέλιξη.

“Δεν έχει δοθεί κάποια τελική απόφαση και οι συζητήσεις με την Marvel συνεχίζονται,” ενημέρωσε το THR μια πηγή.

Ο James Gunn απολύθηκε διότι μερικοί ακτιβιστές των "Συντηρητικών" της Αμερικής, έβγαλαν στην φορά κάποια αμφιλεγόμενα tweets του. Ο Gunn απολογήθηκε για αυτά τα tweets, σημειώνοντας ότι το είχε αναφέρει δημόσια και παλαιότερα.

Επίσης, από άλλες πηγές, μαθαίνουμε ότι η Marvel σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το σενάριο του James Gunn για την επόμενη ταινία των "Guardians of the Galaxy", κάτι που θα κρατήσει και τον Dave Bautista στην θέση του. Ο Bautista ζήτησε να αποχωρήσει από την ταινία, αν δεν χρησιμοποιηθεί το σενάριο του Gunn.

Από την πρώτη στιγμή που απολύθηκε ο Gunn ξέσπασε σάλος στα social media, με το κύριο cast της ταινίας να δημοσιεύει ανοιχτό γράμμα υποστήριξης προς το πρόσωπό του, ενώ οι fans της ταινίας αντέδρασαν με αιτήσεις και online μάζεμα υπογραφών.Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για όλα τα νέα σχετικά με την επόμενη ταινία των Guardians αλλά και το μέλλον του James Gunn.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΗ Ironheart πιθανόν να ακολουθήσει τον "Iron Man" στον κινηματογράφοSDCC 2018: Ετοιμαστείτε για X-Men Comics ανακοίνωση από την MarvelΟ Nicolas Cage ενώνεται με το cast του "Spider-Man: Into the Spider-Verse"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα