Τρεις νέες "μικρές" προσθήκες στο cast του "Watchcmen"

Οι Dylan Schombing, Adelynn Spoon and Lily Rose Smith έλαβαν θέσεις.

Τρεις νέες παρουσίες κέρδισαν τις θέσεις τους στο cast της ερχόμενης τηλεοπτικής μεταφοράς των κόμικ του Alan Moore, "Watchmen".

Οι Dylan Schombing, Adelynn Spoon και Lily Rose Smith θα εμφανιστούν

στη σειρά, σύμφωνα με το Deadline. Ο Schombing πρωτοεμφανίστηκε στην ταινία "Pompeii" ("Φωτιά πάνω από την Πομπηία"), του Paul W.S Anderson, δίπλα σε γνωστούς ηθοποιούς όπως η Emily Browning και ο Kit Harington. Έκτοτε, ο μικρός ηθοποιός είχε μια θέση στο cast της σειράς "The Slap" ως Hugo, στην κινηματογραφική μεταφορά του παιχνιδιού "Warcraft" ως Varian Wrynn και στην τηλεοπτική απόδοση του βιβλίου "Sharp Objects" ως James Capisi.

Τη Smith γνωρίσαμε από τη σειρά με βρικόλακες του CW, "The Vampire Diaries", ως Josie Saltzman, στις δύο τελευταίες σεζόν της σειράς. Η Spoon είναι μια καινούργια παρουσία στο χώρο και θα κάνει το ντεμπούτο της ως Emma Bar για το πιλοτικό επεισόδιο του "Watchmen", ενώ έχει ήδη υποδυθεί τη Fern στη θεατρική μεταφορά "Charlotte’s Web".

Δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους ρόλους των μικρών ηθοποιών που μόλις έλαβαν θέσεις στο cast, όπως και για τον Jeremy Irons δεν γνωρίζουμε τίποτα, πέρα από το γεγονός πως θα είναι μέλος της σειράς και ότι ίσως να υποδύεται έναν επιβλητικό λόρδο ενός βρετανικού αρχοντικού.

Το cast συνολικά συμπληρώνουν, μαζί με τις Schombing, Spoon και Smith, οι Regina King, Jeremy Irons, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Yahya Abdul-Mateen II και Sara Vickers, με τον ηγετικό ρόλο να κρατά η King.

Πρόσφατα είδαμε και μερικές φωτογραφίες από τα σκηνικά, αρκετά αποκαλυπτικές όσον αφορά την υπόθεση, την οποία υπογράφει ο σεναριογράφος και showrunner της σειράς Damon Lindelof και θα σκηνοθετήσει η Nicole Kassell, για το κανάλι του HBO.

Ο Lindelof άφησε ένα μεγάλο γράμμα για τους φαν των "Watchmen", εκφράζοντας τα συναισθήματα και τις προσδοκίες του για τη σειρά και συμπληρώνοντας πως, "Κάποιοι χαρακτήρες θα είναι άγνωστοι. Νέα πρόσωπα. Νέες μάσκες για να τα καλύψουν."

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Φωτογραφίες από τα σκηνικά της σειράς "Watchmen" αποκαλύπτουν μέρος της πλοκής της "Watchmen": Σούπερ-πρωταγωνιστές εισέβαλαν στο cast O Damon Lindelof υπόσχεται νέους χαρακτήρες και σύγχρονο περιβάλλον για το Watchmen

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα