Ανακοινώθηκε Metal Gear Solid επιτραπέζιο

SNAAAAAAAAAAAKE: The Board Game.

To Metal Gear Solid: Τhe Board Game έχει ανακοινωθεί επίσημα από τους Konami και IDW Games για κυκλοφορία του 2019.

Όπως αποκαλύφθηκε από την IDW Games, το επιτραπέζιο παιχνίδι σχεδιάστηκε από τον Emerson

Matsuuchi, ο οποίος είχε σχεδιάσει προηγουμένως τη σειρά παιχνιδιών Century, Reef και Specter Ops. Θα περιλαμβάνει μινιατούρες που σχεδίασε ο Francesco Orrù και art από τον comic artist Kenneth Loh.

Περιγράφεται ως ένα επιτραπέζιο παιχνίδι συνεργασίας με μινιατούρες, και λέει την ιστορία του πρώτου Metal Gear Solid που κυκλοφόρησε αρχικά στο PlayStation το 1998, αφήνοντας τους παίκτες να αναλάβουν τους ρόλους του Solid Snake, της Meryl Silverburgh, του Otacon και του Grey Fox. Κάθε ένας από αυτούς έχει μοναδικές δεξιότητες που χρησιμοποιούνται για την αποφυγή ανίχνευσης, ενώ ολοκληρώνουν στόχους σε πολλαπλά σενάρια εκστρατείας.

Το παιχνίδι υποτίθεται ότι διαθέτει ένα "highly dynamic A.I. system και sandbox gameplay" που επιτρέπει την ολοκλήρωση των αποστολών με διάφορους τρόπους. Το Metal Gear Solid: The Board Game θα μπορεί να παιχτεί στην E3 2019 από τις 8-10 Ιουνίου. Θα εμφανιστεί επίσης στα Fairgrounds Origins Game, Dice Tower Con, San Diego Comic-Con και Gen Con το καλοκαίρι του 2019.

"Είμαι ίσως ο μεγαλύτερος fan του Metal Gear Solid", δήλωσε ο Matsuuchi. "Από τότε που έπαιξα το πρώτο Metal Gear Solid, έχει αλλάξει για πάντα ο τρόπος που βλέπω παιχνίδια. Η ιστορία του ήταν αξέχαστη και η εμπειρία παιχνιδιού τόσο πλούσια που έχει διαμορφώσει τις προσδοκίες μου για παιχνίδια τόσο ως σχεδιαστής όσο και ως gamer. Έτσι, η ευκαιρία να φέρω αυτό το αριστούργημα στο τραπέζι ήταν τιμή και όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να καταγράψω το tactical stealth action που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του franchise καθώς και να δημιουργήσω μια νέα εμπειρία και ιστορία για τους οπαδούς του Snake."

"Έχοντας συνεργαστεί με την Konami στο παρελθόν για να προσαρμόσουμε το Metal Gear Solid σε κόμικς και να παράγουμε όλες τις νέες ιστορίες στο σύμπαν Silent Hill, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που είμαστε και πάλι συνεργάτες για να μεταφέρουμε το Metal Gear Solid σε ένα νέο μέσο παιχνιδιών: τα επιτραπέζια", δήλωσε ο Jerry Bennington, VP of New Product Development. "Γνωρίζουμε αυτό το αγαπημένο franchise έχει μια φοβερή βάση fans και ως εκ τούτου βάζουμε όλη μας την ενέργεια για να δημιουργήσουμε μια κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού που θα είναι συναρπαστική, για να παίζετε ξανά και ξανά".

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικα με το Metal Gear Solid: The Board Game μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece Fan του Metal Gear Solid σε Remake αγάπης Η Konami ίσως δημιουργήσει ένα Metal Gear Solid Pachinko Konami: Το Metal Gear μπορεί να συνεχιστεί και χωρίς τον Kojima

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα