Και δεύτερη κακιά προσθήκη αποκτά το "Birds of Prey"

Και άλλη αποκάλυψη...

Και δεύτερος κακός προστίθεται στο cast της επερχόμενης ταινίας των Warner Bros. και DC, "Birds of Prey". Ο λόγος για τον Chris Messina, ο οποίος θα ενσαρκώνει τον κακό Victor Zsasz, σύμφωνα με το Deadline.

Τον Zsasz πρωτοείδαμε στο "Batman: Shadow of the Bat #1" το 1992. Το τεύχος ήταν μέρος της σειράς "Batman: The Last Arkham". Η σειρά γράφτηκε από τον Alan Grant

και σχεδιάστηκε από τον Norm Breyfogle.

Αρχικά, ο Zsasz ήταν ένας πλούσιος επιχειρηματίας που δεν γνώρισε ποτέ του τη φτώχεια. Μετά τον θάνατο των γονιών του έμπλεξε με τον τζόγο και έχασε τα πάντα – από τον Penguin. Κατέληξε να γίνει κατά συρροήν δολοφόνος και να χαράζει σημάδια στο δέρμα του τα οποία αντιπροσωπεύουν τα θύματά του.

Ο Chris Messina

Τον Chris Messina τον είδαμε πρόσφατα στην σειρά ΗΒΟ, "Sharp Objects". Προηγούμενες τηλεοπτικές δουλειές του ήταν τα "The Newsroom" και "The Mindy Project".

Το cast συμπληρώνουν οι Rosie Perez ως Renee Montoya, Margot Robbie ως Harley Quinn, Jurnee Smollett-Bell ως Black Canary, Mary Elizabeth Winstead ως Huntress, Ewan McGregor ως Black Mask και Ella Jay Basco ως Cassandra Cain.

Η Cathy Yan, σεναριογράφος και σκηνοθέτης του "Dead Pigs", θα σκηνοθετήσει την ταινία και η Christina Hodson θα γράψει το σενάριο. Πρόσφατη δουλειά της Hodson είναι το επερχόμενο spinoff του "Transformers", "Bumblebee".

Στην ταινία παραγωγός θα είναι η Margot Robbie, την οποία έχουμε ξαναδεί ως Harley Quinn το 2016 στην ταινία "Suicide Squad".

Το "Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)", όπως είναι ο πλήρης τίτλος, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου 2020.

Και επειδή, αυτή η ταινία απέχει πολύ ακόμα, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό και πείτε μας στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα σας συναντήσουμε.

IGN GreeceΗ Harley Quinn αποκαλύπτει τον τίτλο της νέας της ταινίαςΚαλύφθηκε ο τελευταίος μεγάλος ρόλος του "Birds of Prey"Ο Ewan McGregor θα βάλει μαύρη μάσκα για το "Birds of Prey"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα