Η Disney κατακτά ξανά την κορυφή με δις εσόδων

Φοβοῦ τη Marvel και έσοδα φέροντας.

Τα κέρδη της Disney στα διεθνή box office αγγίζουν τα $7 δις και θα μείνουν στην ιστορία, ενώ ένα μεγάλο τους μέρος οφείλεται στις ταινίες της Marvel.

Όπως αναφέρει

το Variety, αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Disney χτύπησε φλέβα χρυσού, με την πρώτη να είναι το 2016, με $7.6 δις.

Ο πιο επικερδής της τίτλος ήταν, ασφαλώς, το "Avengers: Infinity War", το οποίο βρέθηκε στην πρώτη θέση φέρνοντας στα ταμεία $2 δις. Το ακολουθούν τα "Black Panther" και "Incredibles 2" κερδίζοντας, αντίστοιχα, $1.35 δις και $1.24 δις.

Αυτές οι τρεις ταινίες βρίσκονται υψηλότερα σε κέρδη από κάθε άλλη ταινία εκτός παραγωγής Disney, εκτός από το "Jurassic World: Fallen Kingdom" της Universal, το οποίο έρχεται στην τρίτη θέση με $1.3 δις σε διεθνή έσοδα, κατεβάζοντας το "Incredibles 2" στην τέταρτη θέση.

Επιστρέφοντας στην κατάταξη για τη Disney, το "Ant-Man and the Wasp", το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο, ήρθε στην όγδοη θέση, με $622.6 εκατομμύρια. Το "Ralph Breaks the Internet" έβαλε και αυτό το λιθαράκι του στα ταμεία, φέρνοντας συνολικά $258.9 ενώ κυκλοφόρησε μόλις πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.

Στα απροσδόκητα χαμηλά έσοδα βρέθηκε το "Solo: A Star Wars Story", σκοράροντας $393.2 εκατομμύρια, ενώ το "Star Wars: The Last Jedi" πρόσθεσε τα $292.9 εκ. για το έτος του 2018, από τα $1.33 δις που συγκέντρωσε συνολικά.

Τέλος, το "Christopher Robin" έφερε 'μόλις' $197.3 εκατομμύρια και το "Coco", το οποίο κυκλοφόρησε εξίσου την προηγούμενη χρονιά, έφερε τα $269.2 εκατομμύρια, από το σύνολο των $807, για το 2018.

Αν και έχουν μείνει τρεις εβδομάδες μέχρι το 2019, η Disney δείχνει να μην έχει τελειώσει με τις κυκλοφορίες της. Το "Mary Poppins Returns" έρχεται στις 19 Δεκεμβρίου στις Η.Π.Α. (20 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα) και αναμένεται να φέρει $35 με $40 εκατομμύρια μέσα στις πρώτες πέντε μέρες προβολής του, και $65 εκατομμύρια μέχρι στα Χριστούγεννα.

Τα προγνωστικά μιλούν για ένα εξίσου δυνατό 2019, κάτι λογικό αφού περιμένουμε τα "Star Wars: Episode IX", "Avengers: Endgame", "Captain Marvel", "The Lion King", "Aladdin", "Toy Story 4", "Frozen 2", "Spider-Man: Far From Home" να γεμίσουν τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΜε τη νέα χρονιά κλείνει και η συμφωνία Fox/DisneyReboot για το "High Fidelity" στη συνδρομητική υπηρεσία της DisneyBob Iger: Η Disney θα συνεχίσει τους X-Men

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα