Ανακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών

Το "The Americans" ο μεγάλος νικητής.

Οι μεγάλοι νικητές των 34ων βραβείων της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικων (TCA) ανακοινώθηκαν, στην ετήσια εκδήλωση που φέτος είχε για οικοδεσπότη τον Robin Thede, όπως μάθαμε από το Collider.

Το κανάλι του FX με το "The Americans" σάρωσε στα φετινά βραβεία. Η σειρά έλαβε συνολικά τρία βραβεία και εκτόπισε τις συν-υποψήφιες της από άλλα κανάλια, "The Good Place" (NBC), "The Handmaid’s Tale" (Hulu), "Killing Eve" (BBC America), "This Is Us" (NBC), μαζί με το "Atlanta" που προβάλλεται εξίσου στο FX.

Ο Keri Russell,

πρωταγωνιστής για τη σειρά "The Americans" έφερε το ένα από τα τρία βραβεία και το κέρδισε ανάμεσα από μεγάλο ανταγωνισμό. Για την ίδια κατηγορία υποψήφιοι ήταν οι Jodie Comer ("Killing Eve"), Darren Criss ("The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story"), Elisabeth Moss ("The Handmaid’s Tale"), Sandra Oh ("Killing Eve") και ο συμπρωταγωνιστής της, Matthew Rhys.

Η νεοσύστατη σειρά "Killing Eve" έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στα βραβεία, με πολλές υποψηφιότητες, και κερδίζοντας, τελικά, ένα βραβείο για την κατηγορία Καλύτερο Νέο Πρόγραμμα. Στην ίδια κατηγορία βρέθηκαν και δύο νέες σειρές του κολοσσού του streaming, Netflix, οι "Glow" και "Mindhunter".

Το Netflix, παρά τη δημοτικότητα του στο κοινό, δεν ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ένωση Τηλεοπτικών Κριτικών. Μερικές σειρές του καναλιού υπήρξαν υποψήφιες, αλλά μόνο ένα βραβείο αποκτήθηκε, με τη σειρά "Queer Eye". Η ανταγωνιστική του συνδρομητική υπηρεσία, Hulu, δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε ένα βραβείο.

Στις προϋπάρχουσες κατηγορίες προστέθηκε μία καινούρια, αυτή για Εξαιρετικό Επίτευμα σε Προγράμμα Sketch/ Ποικιλίας. Ο πρώτος νικητής ήταν το πρόγραμμα "Last Week Tonight with John Oliver" για το κανάλι του HBO, που άφησε πίσω το δημοφιλές "Jimmy Kimmel Live" του TBS.

Οι κατηγορίες και οι νικητές έχουν ως εξής:

Καλύτερο ατομικό επίτευμα σε δραμματικό πρόγραμμα:

Keri Russell, The Americans – FX

Καλύτερο ατομικό επίτευμα σε κωμμικό πρόγραμμα:

Rachel Brosnahan, The Marvelous Mrs. Maisel – Amazon

Εξαιρετικό επίτευμα σε δραμματικό πρόγραμμα:

The Americans – FX

Εξαιρετικό επίτευμα σε κωμμικό πρόγραμμα:

The Good Place – NBC

Καλύτερο πρόγραμμα:

The Americans – FX

Εξαιρετκό επίτευμα σε ειδησεογραφικό και ενημερωτικό υλικό:

Anthony Bourdain: Parts Unknown – CNN

Εξαιρετικό επίτευμα σε πρόγραμμα ριάλιτι:

Queer Eye – Netflix

Εξαιρετικό επίτευμα σε νεανικό πρόγραμμα:

Sesame Street – HBO

Εξαιρετικό επίτευμα σε πρόγραμμα sketch/ ποικιλίας:

Last Week Tonight with John Oliver – HBO

Εξαιρετικό επίτευμα σε τηλεταινίες ή μίνι- σειρές:

The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story – FX

Καλύτερο νέο πρόγραμμα:

Killing EveBBC America

Βραβείο επιτεύματος καριέρας:

Rita Moreno

Βραβείο κληρονομιάς:

FRIENDS – NBC

Η Rita Moreno, νικήτρια της κατηγορίας Βραβείο επιτεύματος καριέρας είναι γνωστή για την δραματική ταινία του 1961 "West Side Story", για την οποία βραβεύθηκε και με Όσκαρ 'Β Γυναικείου Ρόλου.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΗ Apple μεταφέρει το "Time Bandits" στη μικρή οθόνηΤο Facebook Watch προτιμά τη διαδραστική τηλεόραση από τα μεγάλα showΗ Lindsay Lohan θα βρεθεί με το MTV στη Μύκονο για νέο reality

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα