Πολλή δράση και ταχύτητα στο νέο teaser του "Attack on Titan" για το Toonami

Η τρίτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Αυγούστου.

Αφού θα έχουν και τα τρία πρώτα επεισόδια της τρίτης σεζόν του "Attack on Titan" σε Chrunchyroll, Hulu και Funimation (υποτιτλισμένο), το Toonami θα το συμπεριλάβει στις καλοκαιρινές του πρεμιέρες, στις 18 Αυγούστου.

Το comicbook μετέφερε την είδηση, μαζί με το νέο teaser για την προβολή του γνωστού anime στο κανάλι. Σε ένα γρήγορο κλιπ των 20 δευτερολέπτων συμπεριλήφθηκαν πολλές έντονες σκηνές, με γνωστούς

και νέους χαρακτήρες. Eren, Mikasa, Levi και όχι μόνο, είναι εκεί ετοιμοπόλεμοι, ενώ ο νέος κακός της σειράς, που στο official trailer είδαμε τον Levi να τον φωνάζει Kenny, φαίνεται αρκετά απειλητικός.

Ο Armin στοχεύει κάποιον με όπλο, ο Levi αγχωμένος και κυνηγημένος, ο Eren σε μονομαχία σώμα με σώμα, η Zoe αποφασιστική, ο Kenny ετοιμοπόλεμος... οι εξελίξεις φαίνονται ραγδαίες στην επόμενη σεζόν του "Attack on Titan", και οι σκηνές αποτελούν απλώς την αρχή. Στις 18 Αυγούστου το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στο Toonami και στις 26 ένα διπλό επεισόδιο.

Η τρίτη σεζόν έχει κάνει ήδη πρεμιέρα από τις 22 Ιουλίου, και μέχρι στιγμής έχουν προβληθεί τα πρώτα τρία επεισόδια, με τίτλους "Smoke Signal", "Pain" και "Old Story".

Η αφίσα της τρίτης σεζόν για το Toonami

Το manga και anime με τίτλο "Attack on Titan"("Shingeki no Kyojin" ο ιαπωνικός τίτλος) δημιούργησε ο Hajime Isayama, σε ηλικία μόλις 20 ετών. Για την αρχική του μικρή εκδοχή του "Attack on Titan" τιμήθηκε, το 2006, με το βραβείο "Εξαιρετικής Εργασίας" ("Fine Work"). Το 2009, η σειρά άρχισε να εκδίδεται στο Bessatsu Shōnen Magazine του εκδοτικού οίκου Kodansha. Η ιστορία περιπλέκεται γύρω από έναν φανταστικό κόσμο όπου μυστηριώδη πλάσματα, επονομαζόμενα ως Τιτάνες, κατατρώνε το ανθρώπινο γένος. Οι επιζήσαντες έχουν κλεισθεί μέσα σε κολοσσιαία τοίχοι και αισθάνονται ασφαλείς μέχρι που, μία καταστροφική δύναμη έρχεται να ανατρέψει την κατάσταση.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceAttack on Titan - Season 2 Recap Movie - Trailer (Μεταγλωττισμένο)Ημέρα καθαριότητας στο νέο teaser της τρίτης σεζόν του "Attack on Titan"Attack on Titan: Ανακοινώθηκαν πληροφορίες για την πρεμιέρα της 3ης σεζόν

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα