Ανακοίνωση της Premier League για τη Νότιγχαμ Φόρεστ (video)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε από την Έβερτον με 2-0, για την 34η αγωνιστική της Premier League. Στον απόηχο της αναμέτρησης, μέσα από ανακοίνωσή της, εξέφρασε τα παράπονά της για τη διαιτησία του Άντονι Τέιλορ στην εν λόγω αναμέτρηση, αλλά και πως ο διαιτητής VAR, Στιούαρτ Άτγουελ, είναι φίλαθλος της Λούτον. Η Premier League

δεν έμεινε άπραγη και μέσω ανακοίνωσής της εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τα παράπονα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Premier League ήταν εξαιρετικά απογοητευμένη όταν διάβασε τα σχόλια που έκανε χθες η Νότιγχαμ Φόρεστ στα social media, μετά τον αγώνα της με την Έβερτον.

Σημειώνουμε ότι η FA επιβεβαίωσε ότι θα διερευνήσει τη δήλωση του συλλόγου. Δεν είναι ποτέ σκόπιμο να αμφισβητείται ακατάλληλα η ακεραιότητα των διαιτητών του αγώνα και η φύση αυτών των σχολίων σημαίνει ότι η Premier League θα διερευνήσει επίσης το θέμα σε σχέση με τους Κανονισμούς της Λίγκας».

The Premier League was extremely disappointed to read the comments made by Nottingham Forest on social media yesterday, following its match against Everton.

We note The FA has confirmed it will be investigating the club’s statement. It is never appropriate to improperly question…

Premier League Communications (@PLComms) April 22, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα