Αταμάν: «Όλα τα παιχνίδια στη Euroleague είναι τελικοί» (video)

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το πρώτο παιχνίδι των play-off της Euroleague, μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι. Ο Τούρκος προπονητής μίλησε για το πως περιμένει τη σειρά, αλλά και για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι playoff, και μετά από μια δύσκολη κανονική διάρκεια θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Δεν θα είναι εύκολο, όπως δεν ήταν εύκολο

για εμάς να τερματίσουμε δεύτεροι, αλλά τώρα η σειρά θα είναι ίση και η Μακάμπι είναι μια καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες στο δυναμικό της, που διαθέτουν εμπειρία, ειδικά είναι πολύ καλοί στην επίθεση. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν την ίδια ομάδα, κινούνται πολύ καλά με την μπάλα. Ωστόσο, εμείς πρέπει να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ και να είμαστε έτοιμοι για τα ριμπάουντ, αλλά και να έχουμε την δύναμη του κόσμου και να παλέψουμε σε όλες τις θέσεις από την άμυνα μέχρι και την επίθεση», είπε αρχικά για να προσθέσει:

«Η αλήθεια είναι ότι η Μακάμπι είναι πολύ καλή στην επίθεση, όποτε πρέπει να είμαστε καλή στην άμυνα και να είμαστε καλοί στις μεταβάσεις μας. Να σκοράρουμε περισσότερους πόντους από την Μακάμπι. Να είμαστε ρεαλιστές, δεν είναι ρεαλιστικό αν πούμε ότι η Μακάμπι μπορεί να βάλει 65 πόντους. Είναι σημαντικό να παίξουμε τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Να σκοράρουμε περισσότερο από την Μακάμπι.», τόνισε για να ολοκληρώσει:

«Είναι παιχνίδια μπάσκετ. Τόσο στην κανονική περίοδο, όσο και στα play-off. Όλα τα παιχνίδια στη Euroleague είναι τελικοί για εμάς. Οπότε πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Αύριο είναι το πρώτο παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε το πρώτο ματς. Έχεις δίκιο, η Μακάμπι έχει κερδίσει τα τελευταία 24 παιχνίδια, αλλά υπάρχει και άλλη μια πραγματικότητα ότι δεν έχουμε χάσει κανένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ τους τελευταίους τρεις μήνες. Όποτε αύριο θα παίξουμε επιθετικά με τους οπαδούς στο πλευρό μας και θα κερδίσουμε το παιχνίδι.»

Keywords
Τυχαία Θέματα