Γκργκόνις: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε…» (video)

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε εν όψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι για τα play-off της Euroleague. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» μίλησε για το πως βλέπει το παιχνίδι, αλλά και για το πως πρέπει η ομάδα του να αντιμετωπίσει τους Μπόλντουιν και Μπράουν, οι οποίοι είναι από τους καλύτερους παίκτες που διαθέτει η ομάδα του Οντέτ Κάτας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι κάτι διαφορετικό προφανώς, αλλά όπως

σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και το ξέρουμε ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και χρειάζεται να αποβάλουμε το στρες από πάνω μας όσο το δυνατόν μπορούμε και να κάνουμε τη δουλεία μας. Η Μακάμπι είναι μια καλή ομάδα, όποτε θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.»

«Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο όποιος βάλει τους περισσότερους πόντους κερδίζει και να σταματήσεις, είναι εύκολο να τρέξεις. Πολλά είναι τα κλειδιά και απλά πρέπει να πας και να παίξεις όσο πιο σκληρά μπορείς και να έχεις την επιθυμία να κερδίσεις το παιχνίδι.»

«Πιστεύω πως κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και αυτό πρέπει να το δείξουμε και στο παρκέ. Στην κανονική περίοδο είμασταν σε φάση αναπροσαρμογής, ξεκινούσαμε από την αρχή.»

«Εξαρτάται, και ο Μπόλντουιν και ο Τζον Μπράουν είναι δύο πολύ καλοί παίκτες στην περίμετρο. Είναι πολύ καλοί στη θέση που παίζουν. Όποτε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν ξέρω, εξαρτάται από το πως θα παρουσιαστούν.»

Keywords
Τυχαία Θέματα