Εξελίξεις με Λεσόρ και Ολυμπιακό (videos)

Έτοιμος να ανακοινώσει την πρώτη του μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα για την μετακίνηση του Λεσόρ στο λιμάνι και απομένουν πλέον μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες.

Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να εκδοθεί η ανακοίνωση από την ΚΑΕ. Ο Λεσόρτ ήταν μία από τις πρώτες επιλογές του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Γάλλος έχει ύψος 2.05 παίζει στις θέσεις "4" και "5" είναι 23 ετών και έκανε εκπληκτική χρονιά
πέρσι με τον Ερυθρό Αστέρα.Οι τελευταίες πληροφορίες από το Βελιγράδι, αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον παίκτη και για το ποσό του συμβολαίου του και για την χρονική διάρκειά του. Το μόνο... θέμα που υπάρχει είναι μια μικρή οικονομική διαφορά με τον Ολυμπιακό στο ποσό του buy out για να αποδεσμευτεί ο παίκτης από την σέρβικη ομάδα. Επίσης πηγές από το Βελιγράδι αναφέρουν ότι αυτό το τελευταίο εμπόδιο "λογικά θα ξεπεραστεί άμεσα".

Λίγο αργότερα το novasports.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του παίκτη Μίσκο Ρασνάτοβιτς, ο οποίος έδωσε αρνητική απάντηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα