Ευχαρίστησε όλους εκτός του Σαμπάολι (photo)

Ο Σέρχιο Αγκουέρο ευχαρίστησε τους πάντες, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στην εθνική Αργεντινής, όμως από τη λίστα του έλειπε το όνομα του Χόρχε Σαμπάολι. Ο Αργεντινός επιθετικός έδειξε για μια ακόμα φορά πως δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της «αλμπισελέστε» και πλέον περιμένει και αυτός, όπως οι περισσότεροι παίκτες της Αργεντινής, την απομάκρυνση του έμπειρου τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Σαμπάολι τόνισε: «Είναι καιρός
να ευχαριστήσω τον γιο μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου που με συνόδευσαν κάθε ημέρα. Εκείνους που έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να έρθουν στη Ρωσία και να μας εμψυχώσουν.

Σε όλους εκείνους που από την Αργεντινή και αρκετές χώρες μας υποστήριξαν με πάθος. Και κυρίως τους συμπαίκτες μου που είναι οι καλύτεροι στον κόσμο για το γεγονός ότι έκαναν κατάθεση ψυχής σε κάθε ματς.

Επίσης στους γιατρούς στους φυσιοθεραπευτές, γυμναστές και μάγειρες που είναι μέλη μίας σπουδαίας ομάδας. Για να συνεχίσουμε να παλεύουμε πάντα και μαζί. Σε αγαπώ Αργεντινή».

Το σχετικό ποστάρισμα:

Es momento de agradecer. A mi hijo, a mi familia y a mis amigos que me acompañaron día a día. A los que con mucho esfuerzo vinieron a Rusia para alentarnos. A todos los que desde Argentina y tantos países nos apoyaron con sentimiento y pasión. Y sobre todo a mis compañeros que son los mejores del mundo por dejar el alma en cada partido. También a los doctores, fisios, utileros y cocineros que forman parte de un gran equipo. A seguir luchando siempre y juntos. Te amo Argentina

Keywords
Τυχαία Θέματα