Αναδύθηκε η πρώτη εικόνα από το πλατό του "Halloween Kills"

Ξεκινά η παραγωγή του sequel.

Μια φωτογραφία από το πλατό του "Halloween Kills" μοιράστηκε η Jamie Lee Curtis για να γιορτάσει την έναρξη της παραγωγής του sequel.

Σε αυτήν βλέπουμε την ηθοποιό με μακιγιάζ που φέρει εκδορές σε όλο της το πρόσωπο. Η φωτογραφία φέρει τον τίτλο, "Μην λες ποτέ ότι θα πεθάνεις! Πρώτη μέρα επιστρέφω για την μάχη της ζωής μου!".

Δείτε την παρακάτω:

NEVER

SAY DIE!
First day back in the battle for my life!#HalloweenMovie#HalloweenKillspic.twitter.com/EicJ86Nq4m

— Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis) 8 Οκτωβρίου 2019

Το "Halloween Kills" είναι το νεότερο sequel του "Halloween" (review εδώ) του 2018, που με την σειρά του ήταν sequel της ταινίας του 1978. Ακόμα μια συνέχεια θα ακολουθήσει με το όνομα "Halloween Ends". Και οι δύο ταινίες θα σκηνοθετηθούν και πάλι από τον David Gordon Green, με σενάριο από τον Danny McBride και τον Jeff Fradley.

Η Curtis θα πρωταγωνιστήσει για ακόμη μια φορά ως Laurie Strode, μαζί με τον Anthony Michael Hall ως Tommy Doyle, ενώ θα επιστρέψει και η Kyle Richards ως Lindsey Wallace.

Το "Halloween" κατέρριψε την προηγούμενη του franchise, του σκηνοθέτη Rob Zombie (2007), η οποία είχε κέρδη μόλις $26 εκ.. Οι προβλέψεις ήθελαν το "Halloween" να αποφέρει $45 με $55 εκ., είχε προϋπολογισμό ύψους $10 εκ. και συνολικά έσοδα $255,4 εκ.. Ο John Carpenter, ο σκηνοθέτης της ταινίας του 1978, επέστρεψε όχι μόνο για την εκτέλεση παραγωγής, αλλά και για το soundtrack της ταινίας.

Δηλώσεις των Green και McBride, από τον Φεβρουάριο, μας αποκάλυψαν ότι το αρχικό τους σχέδιο ήταν να γυρίσουν δύο ταινίες τη μία πίσω από την άλλη.

Το "Halloween Kills" αναμένεται τον Οκτώβριο του 2020 και το "Halloween Ends" τον Οκτώβριο του 2021.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceGuy Ritchie και Jason Statham ξανά μαζί σε remakeHalloween Event στο Allou! Fun ParkΗ Ελλάδα αποκτά το δικό της υπερηρωικό project

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα