Η επόμενη φάση του WoW Classic θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον χρόνο

Θα υπάρξουν 6 βασικές φάσεις στο WoW Classic.

Τώρα που το World of Warcraft Classic είναι γεγονός, ήρθε η ώρα να δούμε τι ακολουθεί. Η Blizzard μας έχει ήδη αποκαλύψει ότι το content του WoW Classic

θα κυκλοφορήσει σε 6 φάσεις και η δεύτερη έρχεται αργότερα μέσα στο 2019.

Σε μια συνέντευξη με το PC Gamer, ο director του WoW Classic, Ion Hazzikostas, αποκάλυψε ότι η δεύτερη φάση θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον χρόνο. Αλλά θα υπάρξουν ορισμένοι παράγοντες που θα καθορίζουν πότε ακριβώς θα μπορούσε να είναι αυτό.

Το κλειδί μεταξύ τους είναι το layering, ένα σύστημα στους server που βοήθησε το WoW Classic να χειριστεί το μαζικό κύμα των παικτών που προσπάθησαν να συνδεθούν στο WoW Classic την ημέρα κυκλοφορίας. Το layering επέτρεψε στη Blizzard να δημιουργήσει αντίγραφα ενός κόσμου και να απλώσει τον πληθυσμό των παικτών. Αυτό το κατέστησε έτσι ώστε οι server της Blizzard να μπορούν να χειριστούν περισσότερους παίκτες ταυτόχρονα, αποτρέποντας παράλληλα τη δημιουργία server που δεν θα είχαν αρκετούς παίκτες στο μέλλον.

"Θα είχαμε αρκετούς servers αυτή τη στιγμή που είναι υποπληθυσμένοι", δήλωσε ο Hazzikostas. "Αντίθετα, είχαμε servers οι οποίοι, λόγω του layering, μπόρεσαν να παραμείνουν αποτελεσματικά γεμάτοι, ακόμη και με ουρές σύνδεσης, κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο εβδομάδων, που σταθεροποίησε τώρα μεγάλους, υγιείς πληθυσμούς που μπορούν να αντέξουν για μήνες και χρόνια".

Το κύριο τώρα είναι να εξαλείψουμε αυτά τα στρώματα και να παγιώσουμε τους παίκτες σε έναν ενιαίο κόσμο στον server πριν κυκλοφορήσει η 2η φάση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα World Boss που προγραμματίστηκαν για την επόμενη φάση, όπως ο Kazzak και ο Azuregos, είχαν σχεδιαστεί ώστε να εμφανίζονται μόνο μία φορά ανά πάσα στιγμή. Η στρώση θα δημιουργούσε διπλότυπα και θα επέτρεπε στους παίκτες να το εκμεταλλεύονται, κάτι που η Blizzard θέλει να αποφύγει.

Η διαδικασία εξάλειψης των layers είναι ήδη σε εξέλιξη. 13 server είναι ήδη κλειδωμένοι σε ένα μόνο layer ενώ οι πιο πυκνοκατοικημένοι κόσμοι είναι ήδη σε δύο επίπεδα. Ο Hazzikostas λέει ότι το να φτάσουν οι servers σε ένα μόνο layer είναι "θέμα εβδομάδων".

Η εξάλειψη των layers δεν είναι το μόνο πράγμα που σταματά τη Blizzard από την απελευθέρωση της φάσης 2 του WoW Classic, η οποία περιλαμβάνει τα World Bosses, το Dire Maul και ένα νέο Honor System..

Αν ο Θοδωρής "Ankh" Παπουτζόγλου δεν γράφει, θα παίζει κάποιο MMORPG ή θα τον βρείτε να μουρμουράει για κακά F2P MMO στο Instagram.

IGN GreeceΗ Intel φέρνει εξαπύρηνους επεξεργαστές σε UltrabooksAlienware Aurora 2019 Hands OnΑνακοινώθηκε το Minecraft Dungeons - E3 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα