Ουάρντα: «Να κερδίσουμε την άλλη εβδομάδα»

Ο άνθρωπος που άλλαξε τον ρου του αγώνα ήταν ο Αμρ Ουάρντα. Περιχαρής μετά το τέλος του αγώνα μίλησε ξεκινώντας με ... ιστορική αναδρομή, πριν καν δεχτεί ερώτηση σημειώνοντας: «Πριν από δέκα χρόνια σκόραρε ο Σάμπρι, τώρα εγώ. Οκ σκόραρα, αλλά το σημαντικότερο είναι το αποτέλεσμα για την ομάδα. Ηταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, ήταν μεγάλη μου η ευτυχία που σκόραρα.
Ο ΠΑΟΚ είναι μια ποιοτική ομάδα που έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Δε θα πρέπει
μόνο να μπούμε στους ομίλους, αλλά και εκεί να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα». Και συνέχισε: «Είμαστε χαρούμενοι για τώρα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε την άλλη εβδομάδα.
Εχουμε περισσότερες πιθανότητες από ποτέ για να περάσουμε στους ομίλους. Εχουμε σπουδαία ομάδα, καλό προπονητή και τεχνικό τιμ και έναν εντυπωσιακό κόσμο. Η Μπενφίκα είναι μεγάλη ομάδα και το ποδόσφαιρο αλλάζει από λεπτό σε λεπτό. Θα φέρουμε τον ΠΑΟΚ στο επίπεδο που πρέπει, δηλαδή να είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης».
Και κατέληξε: «Κάθε μεγάλη ομάδα παίζει συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα. Στόχος μας είναι να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Eχουμε γεμάτο ρόστερ και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα, μας τα παρέχει όλα».
Keywords
Τυχαία Θέματα