Ακπόμ: «Πρωτόγνωρο πάθος»

Μπορεί να ήταν ολίγων λεπτών αλλά δεν παύει να είναι … ντεμπούτο. Ο λόγος για τον Τσούμπα Ακπόμ που πήρε στο «Ντα Λουζ» τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τη νέα του ομάδα μπαίνοντας στο 87’ αντί του Πρίγιοβιτς.
«Είναι κάτι που δυσκολεύομαι να το περιγράψω με λόγια. Η εικόνα της ομάδας μου στα αποδυτήρια, το πρωτόγνωρο πάθος με το οποίο αγωνιστήκαμε, όλη η ατμόσφαιρα που έχουμε, μέσα σε μια εκπληκτική έδρα είναι απίστευτα», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος επιθετικός και συνέχισε μιλώντας

για την ετοιμότητά του:
«Εγώ νιώθω έτοιμος. Στην ευχέρεια του προπονητή είναι το πότε θα με βάλει να παίξω. Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα και που πήρα μερικά λεπτά σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.
Ο προπονητής μου δείχνει ότι με πιστεύει και είναι σημαντικό για μένα. Καταλαβαίνω πως ο προπονητής θέλει οι νέοι παίκτες να μπούμε στη φιλοσοφία της ομάδας». Κι ολοκλήρωσε αναφερόμενος και στον κόσμο της ομάδας:
«Αντίκρυσα το πάθος των οπαδών μας που ταξίδεψαν από τόσο μακριά για να είναι κι εδώ και κατάλαβα πόσο πολύ θέλουν την πρόκριση. Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία. Είμαι λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά αρχίζω κι εγώ να αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα και όταν μου πει ο προπονητής, να μπω να παίξω θα το κάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα