Αμορούζο: «Δεν θα είναι φαβορί η Φιορεντίνα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Λορέντσο Αμoρούζο τίμησε για δύο χρόνια τη φανέλα της Φιορεντίνα από το 1995 μέχρι το 1997 όταν αποκτήθηκε αντί 6 εκατ. ευρώ από την Ρέιντζερς.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «βιόλα» σχολίασε την πρόκριση της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα της Φλωρεντίας δεν είναι το φαβορί για την κατάκτηση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά

οι δηλώσεις του:

«Ο Ολυμπιακός πέτυχε έναν άθλο, αλλά η Άστον Βίλα του τελευταίου μήνα δεν είναι αυτή της υπόλοιπης σεζόν. Ξόδεψαν πολλή ενέργεια και ίσως ήταν λίγο κουρασμένοι στα ματς. Οι Έλληνες έχουν μια πολύ συμπαγή ομάδα και μετά έχουν δύο/τρεις παίκτες που έχουν ως αποστολή να εκμεταλλευτούν τους χώρους», ήταν το αρχικό του σχόλιο για να προσθέσει:

«Αμύνονται χαμηλά με οκτώ παίκτες και το κάνουν πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή, ο Ελ Κααμπί μπορεί πραγματικά να κάνει τα πάντα. Η Φιορεντίνα δεν ξεκινά ως φαβορί λόγω του ότι έφτασε με δυσκολία στον τελικό και επειδή αγωνίζεται στην Ελλάδα. Οι παίκτες των «βιόλα» βρίσκονται σε εγρήγορση για να προσπαθήσουν να βελτιώσουν την ικανότητά τους να διαχειρίζονται την πίεση που τους κόστισε ακριβά πέρυσι»

Keywords
Τυχαία Θέματα