ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός θα το πάνε μέχρι τέλους ή «δώρο» στην ΑΕΚ;

Το πρωτάθλημα έχει άλλο… δράμα ή ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα στέψουν από απόψε πρωταθλήτρια την ΑΕΚ;

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στις 20.00 στη Τούμπα. Θα μείνει ένας να κυνηγάει την ΑΕΚ, ή θα δώσουν από σήμερα το πρωτάθλημα στην

Ένωση;

Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα για την Super League, αλλά πλούσιο και έντονο το ενδιαφέρον. Εξ αναβολής ντέρμπι στη Τούμπα. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός και μετά το τέλος του 90λεπτου, οι διεκδικητές του φετινού τίτλου θα έχουν γίνει από τρεις, δύο! Ή μηπως ένας!

Στους 71 βαθμούς ο ΠΑΟΚ, στους 70 ο φιναλίστ του Conference League ο Ολυμπιακός. Ο χαμένος… χάνεται, αφού η ΑΕΚ είναι στους 75, έχει μεν δύο ακόμα αγωνιστικές, αλλά την τελευταία αγωνιστική η Ένωση υποδέχεται την Λαμία που… μόνο στον ΠΑΟΚ έκοψε βαθμούς. Και μπορεί να γίνει και χειρότερο, αφού υπάρχει και το ενδεχομένως της 4ης θέσης, που θέτει εν αμφιβόλω και το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά.

Ο νικητής συνεχίζει και ελπίζει. Αν ειδικά είναι ο Ολυμπιακός, τα πράγματα είναι απλά και στο χέρι του. Ή μάλλον στα πόδια του. Κερδίζει μεσοβδόμαδα την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» και τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την τελευταία αγωνιστική και παίρνει το πρωτάθλημα.

Αν ο ΠΑΟΚ πάρει τους τρεις βαθμούς, είναι στον πόντο από την ΑΕΚ, αλλά εκτός από νίκες με Παναθηναϊκό εντός και Άρη εκτός, θέλει και γκέλα της ΑΕΚ στο Φάληρο.

Αν στη Τούμπα δεν προκύψει νικητής, το πρωτάθλημα τελειώνει απόψε. Η ΑΕΚ είναι ξανά πρωταθλήτρια και το μόνο που θα απομένει είναι να επικυρωθεί και βαθμολογικά την τελευταία αγωνιστική.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα