Τούντορ για Μανδά: «Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε»

Η Λάτσιο, μετά την επικράτηση της απέναντι στην Εμπολί με 2-0, έφτασε στην πέμπτη θέση και έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση ενός ακόμα εισιτηρίου για την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Καθοριστική συμβολή στην αναμέτρηση ήταν η παρουσία του Χρήστου Μανδά. Ο Έλληνας κίπερ έκανε τέσσερις μεγάλες αποκρούσεις και κράτησε το μηδέν για τους «Λατσιάλι».

Στην συνέντευξη Τύπου ο Κροάτης τεχνικός, Ιγκόρ Τούντορ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια

για τον Μανδά, ευχαριστώντας τον δημόσια για την εμφάνιση του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μια όμορφη μέρα γιορτής ολοκληρώθηκε με μια δύσκολη αλλά σημαντική νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στους στόχους της Ευρώπης. Μετά θα δούμε, στο τέλος. Πήραμε τρεις πόντους σήμερα, συγχαρητήρια στα παιδιά».

«Μπορούμε να βελτιώσουμε λεπτομέρειες. Απόψε, ίσως φταίει ο στεγνός αγωνιστικός χώρος που δεν ήμασταν τέλειοι σε ορισμένες περιπτώσεις. Η Έμπολι παίζει «έξυπνα» για να εκμεταλλευτεί κάποια λάθη σου».

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Μανδά σήμερα! Δεν θυμάμαι τόσες πολλές αποκρούσεις από τότε που βρίσκομαι εδώ και ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Έχω ανθρώπους με αξίες, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι όλοι θέλουν να παίξουν και εγώ πρέπει να διαλέξω μόνο έντεκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα