Αλβανία: Απειλές ζωής στον VARίστα του Άρης-ΠΑΟΚ! (pics)

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αλβανία με τον 32χρονο γηγενή διαιτητή Τζουχίν Τζάγια, όπως αναφέρει η αλβανική ιστοσελίδα “Panorama.com.al”!

Πρόκειται για τον υπεύθυνο του VAR στο ματς της 1ης αγωνιστικής των Play Off της Stoiximan Super League ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ με διαιτητή τον Σουηδό, Μοχάμεντ Αλ Χακίμ. Είχε οριστεί για να σφυρίξει στην αναμέτρηση Μπίλις-Καστριότι

η οποία κι ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί χθες, το δημοσίευμα κάνει λόγο για “περίεργα” τηλεφωνήματα που έλαβε ο εν λόγω διαιτητής, δίχως όμως να απαντήσει στις κλήσεις αυτές πριν από το ματς το οποίο μετά από όλα όσα έγιναν αναβλήθηκε.

Το όλο θέμα όμως δε σταμάτησε εκεί, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία του διαιτητή, μέλη της οικογενείας του δέχθηκαν “επισκέψεις” από άτομα αγνώστου ταυτότητας μέχρι στιγμής, τα οποία απείλησαν τη ζωή των συγγενών του κ. Τζάγια, ανάμεσα στα οποία ήταν κι η έγκυος σύζυγός του, χωρίς όμως ν’ απευθυνθούν στην ίδια.

Ο 32χρονος διαιτητής προσέφυγε στην Αστυνομία, όπου και κατήγγειλε τα συμβάντα, ενημέρωσε τους ανθρώπους της Αλβανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα