Ο Αλβανός διαιτητής VAR του Άρης - ΠΑΟΚ δέχθηκε απειλές για τη ζωή του και της οικογένειάς του

Ο Αλβανός διαιτητής Γιουτζίν Τζάια που ορίστηκε διαιτητής VAR στο Άρης - ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League, ορίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα Καστριότι - Μπίλις, ο οποίος όμως δεν διεξήχθη ποτέ.

Ο λόγος είναι ότι ο Αλβανός διαιτητής δέχθηκε απειλές για τη ζωή του, όπως αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα δέχθηκε κάποια περίεργα τηλεφωνήματα από

αγνώστους αριθμούς και επειδή διαισθάνθηκε τον κίνδυνο δεν απάντησε. Ωστόσο οι απειλές "μεταφέρθηκαν" στα μέλη της οικογένειάς του.

Ο Γιουτζίν Τζάια αποφάσισε τότε να κάνει καταγγελία στην αστυνομία γι' αυτό το περιστατικό, αλλά και τους ανώτερούς του στη διαιτησία. Μάλιστα τόνισε ότι δεν είχε διάθεση να πάει να σφυρίξει αυτό το παιχνίδι.

Ο επικεφαλής της ομοσπονδίας ποδοσφαιριστών της Αλβανίας, Ταχίρ Καστράρι σε δήλωσή του παραδέχθηκε ότι η κατάσταση είναι σοβαρή, ενώ επεσήμανε ότι οι απειλές ήταν από ανθρώπους της Καστριότι.

"Οι συγγενείς του διαιτητή Τζουχίν Τζάγια έχουν απειληθεί με τη ζωή τους από άτομα κοντά στην Καστριότι και έχουμε ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς, αποφασίζοντας να μην βρεθούν σε αυτή τη συνάντηση.

Είναι αναμφίβολα μια πολύ σοβαρή κατάσταση και τις επόμενες μέρες θα συγκεντρωθούμε για να αποφασίσουμε τα βήματα που θα ακολουθήσουν. Δεν αποκλείεται η πιθανότητα ως Σύνδεσμος να μην αναλάβουμε τη διαιτησία των αγώνων αυτής της ομάδας

Γενικά, οι διαιτητές διστάζουν να καταγγείλουν αυτά τα γεγονότα, αλλά όταν μάθαμε σήμερα για την απειλή κατά του Τζουχίν Τζάγια, ήρθε στο φως και αυτή η περίπτωση του αγώνα με τη Λάτσι. Σίγουρα είναι σοβαρό, αφού είναι ένα πολύ όμορφο άθλημα και δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των διαιτητών που πάνε να κάνουν τη δουλειά τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα