Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΟΚ Β 1-2: Της έκοψε τη φόρα!

Με νίκη πέρασε σήμερα (10/4) ο ΠΑΟΚ Β από το Δμοτικό Στάδιο Καρδίτσας κόντρα στην Αναγέννηση, με σκορ 1-2. Η επικράτηση των “ασπρόμαυρων” έβαλε φρένο στους γηπεδούχους, σε ό,τι αφορά στην ανοδική τους πορεία προς την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Στο παιχνίδι, που ήταν στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όλα τα γκολ μπήκαν

στο τελευταίο τέταρτο. Προηγήθηκαν 0-2 οι φιλοξενούμενοι, με τέρματα των Γιαξή στο 80ό και Τσαούση στο 83ο, με τους γηπεδούχους να πιέζουν στη συνέχεια. Το μόνο που κατάφεραν, όμως, ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-2, στην εκπνοή του παιχνιδιού (90’+5′), με γκολ του Γκόλια.

Μετά από αυτή την ήττα η Αναγέννηση έμεινε στους 34 βαθμούς, 9 πίσω από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό. Ο ΠΑΟΚ Β ανέβηκε στην 5η θέση της κατάταξης, φτάνοντας στους 30 βαθμούς.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Τσέλιος, Κοζορώνης, Σταμόπουλος (73′ Αναστασόπουλος), Δημόπουλος (73′ Αλιατίδης), Γκόλιας, Μπάλλας, Λαγός, Πολίτης (68′ Μπάτροβιτς), Ελιβέλτο, Γιάκος (68′ Βερνάρδος), Αθανασιάδης

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Κιτσάκης, Κώττας, Παναγιώτου, Γρόσδης (61′ Νινούα), Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Σπυράκος (90+1′ Αχμέντ), Χατζηστραβός (76′ Γιαξής), Πανίδης (46′ Μπράντονιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα