Αλλάζουν τον χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι παίκτες της ΑΕΚ αλλά και του Παναθηναϊκού με τον κακό αγωνιστικό χώρο στο Ολυμπιακό Στάδιο, φαίνεται πως λύθηκε!

Αμφότερες ομάδες που μοιράζονται το γήπεδο, είχαν αναφέρει το μέγεθος του προβλήματος, από τα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού. Ωστόσο έπρεπε να υπάρχει ένα διάστημα κενό ώστε να μπορεί, αφού βρεθεί η εταιρεία,
ν΄ αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας και ταυτόχρονα τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός να μην έχουν υποχρεώσεις.

Οι παίκτες γλίτωσαν κάποιο τραυματισμό από το καλοκαίρι μέχρι τώρα και μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων, θα πατήσουν στο νέο χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ.
Οι εργασίες αντικατάστασης του ξεκίνησαν, μετά από πρωτοβουλίες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού συνεργασία με τη νέα διοίκηση του ΟΑΚΑ. Οι δύο ομάδες αλλά και η νέα διοίκηση, τόνισαν στην αρμόδια εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο πως πρέπει να αγωνιστεί η Εθνική ομάδα κόντρα στη Βοσνία για τα προκριματικά του Γιούρο στις 15/10 και πήραν τις σχετικές εγγυήσεις.

Το ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο για την 7η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στη Ριζούπολη καθώς η εταιρεία που θ΄αντικαταστήσει το χλοοτάπητα τόνισε πως μπορεί να γίνει μόνο ένας αγώνας κατά την διάρκεια των εργασιών.
Keywords
Τυχαία Θέματα