H "εκρηκτική" Ιβάνα Νολ στο novasports.gr! (photos)

Η "μούσα" της Εθνικής Κροατίας αποκαλύπτεται στο novasports.gr! H εντυπωσιακή Ιβάνα Νολ πήγε... τελικό στο Μουντιάλ, έκανε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να... τρελαθεί με την παρουσία της στις εξέδρες των γηπέδων της Ρωσίας και μιλάει για πρώτη φορά σε ελληνικό ΜΜΕ για τη διεθνή της "απογείωση".

Διαβάστε τι είπε η "καυτή" Ιβάνα για την... προσέγγιση που της έκαναν διεθνείς αστέρες του ποδοσφαίρου, την αγάπη της για την Εθνική Κροατίας, το ονειρικό
ταξίδι στο Μουντιάλ, την ψήφο της στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους Έλληνες.

- Περίμενες ότι θα έφτανε η Κροατία τόσο μακριά στο Μουντιάλ της Ρωσίας;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ότι η Κροατία θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία. Ασφαλώς το ευχόμουν, όμως ήταν η πιο όμορφη εμπειρία για μένα. Ήμουν εκεί και είδα όλη την πορεία μέχρι τον τελικό.

- Η δημοσιότητα που απέκτησες ξαφνικά, ήταν κάτι που σε έπιασε... απροετοίμαστη;

Ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα, όταν αντιλήφθηκε ότι μόλις 10 λεπτά μετά τη σέντρα στο πρώτο ματς στο Καλίνινγκραντ, η φωτογραφία μου ήταν στα διεθνή ΜΜΕ. Πίστεψα ότι ήταν κάτι τυχαίο και ότι θα σταματούσε εκείνη τη μέρα. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι θα ακολουθούσαν περισσότερα τις επόμενες ημέρες και στα όλα τα επόμενα παιχνίδια. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία και ένα απίθανο διάστημα.

Ήταν κάτι το τρελό. Νόμιζα ότι το τηλέφωνο μου θα... εκραγεί! Followers στο instagram, δημοσιογράφοι, φίλοι... Ήταν μια "τρελή" περίοδος.

- Πότε αντιλήφθηκες ότι έχεις γίνει η "μούσα" της Κροατίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο;

'Οταν άρχισε όλο αυτό, δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς γινόταν. Όμως μετά από μικρό χρονικό διάστημα, είδα ότι οι φωτογραφίες μου δημοσιεύονταν καθημερινά, ασχολούνταν μαζί μου δημοσιογράφοι, τηλεοπτικοί σταθμοί με καλούσαν στις εκπομπές τους... Κατάλαβα ότι η ζωή μου άλλαξε μέσα σε ένα βράδυ. Στον τελικό έδωσα συνέντευξη στη FIFA, το BBC μου πήρε συνέντευξη μετά το ματς με την Αγγλία, πολλά Ρώσικα ΜΜΕ ασχολήθηκαν μαζί μου... Ήταν κάτι το οποίο έγινε ξαφνικά.

- Άλλαξε η ζωή σου μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο;

Όχι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όπως σου είπα, μέσα σε ένα βράδυ! Μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα έγινα γνωστή, τα διεθνή ΜΜΕ ασχολήθηκαν μαζί μου και ακόμα και τώρα αυτό δεν έχει σταματήσει. Όμως είναι ωραία αυτή η μορφή της δημοτικότητας, ξέρεις να υποστηρίζεις τη χώρα σου και να προκύπτει και αυτό. Είμαι περήφανη!

- Σε προσέγγισε ερωτικά κάποιος από τους παίκτες της Κροατίας κατά τη διάρκεια ή μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ;

Κάποιοι μου έστειλαν μηνύματα πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάποιοι μετά τη διοργάνωση... Πήρα ακόμα μηνύματα από διάσημους παίκτες, οι οποίοι δεν αγωνίζονται στην Κροατία. Όμως όλοι τους ήταν ευγενικοί στα μηνύματα τους, δεν μπορώ να πω κάτι κακό!

- Ποιον ποδοσφαιριστή θα ξεχώριζες για την εξωτερική του εμφάνιση;

Ο Φρέντρικ Λιούνμπεργκ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι οι πιο όμορφοι ποδοσφαιριστές. Όμως όταν ήμουν παιδί, οι αγαπημένοι μου ήταν ο Όλιβερ Καν, ο Κακά και ο Στίπε Πλετίκοσα. Όπως καταλαβαίνεις, αγαπώ τους τερματοφύλακες (γέλια). Όμως τώρα μου αρέσουν κυρίως οι Κροάτες, όπως ο Άντε Ρέμπιτς και από άλλες χώρες ο Σέρχιο Ράμος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Τζεράντ Πικέ.

- Μέσι ή Κριστιάνο;

Κριστιάνο Ρονάλντο, γιατί είναι ένας καλός άνθρωπος με πολλή καλή προσωπικότητα. Ο Μέσι με απογοήτευσε στη Ρωσία κατά τη διάρκεια του αγώνα που κερδίσαμε με τη συμπεριφορά του. Δεν ήταν κάτι το ωραίο ή το επαγγελματικό.

- Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε για σένα σε επαγγελματικό επίπεδο η επιτυχία της Κροατίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο;

Η επιτυχία της χώρας μου δεν μπορεί να είναι κάτι το επαγγελματικό για μένα. Ήταν κάτι το προσωπικό, γιατί ήμουν τόσο χαρούμενη και περήφανη, κάτι που ακόμα και τώρα δεν μπορώ να το περιγράψω... Ήταν ένα όνειρο. Ο καλύτερος μήνας στη ζωή μου.

- Έζησες κάποια ακραία αντίδραση από τους οπαδούς;

Υπήρξαν κάποια περιστατικά, τα οποία μου προκάλεσαν έκπληξη. Όμως όλο αυτό ήταν αστείο για μένα, ιδιαίτερα οι αντιδράσεις των Άγγλων οπαδών.

- Πως μπήκε το ποδόσφαιρο στη ζωή σου;

Αγαπώ το ποδόσφαιρο από τότε που ήμουν παιδί. Ο πατέρας μου είναι επίσης παθιασμένος με το ποδόσφαιρο. Όταν ήμουν μικρή, νομίζω στα 8 μου χρόνια, έπαιζα ποδόσφαιρο. Ήμουν τερματοφύλακας (γέλια). Μου αρέσει η ατμόσφαιρα, ο τρόπος που ο κόσμος συνδέεται με το άθλημα και τα διάφορα συναισθήματα που αποκτάς κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Στη Ρωσία ήταν κάτι το απίθανο. Ήμασταν όλοι μαζί και γιορτάζαμε τις νίκες μας.

- Πλέον έκανες και το δικό σου brand στα χρώματα της Κροατίας! Ήταν στα πλάνα σου;

Πριν από λίγο καιρό κατάφερα να κάνω πραγματικότητα τη μεγάλη μου επιθυμία και άρχισα ένα brand με μαγιό, το οποίο ονόμασα knölldoll.
Είναι ένα ξεχωριστό brand με μαγιό αποκλειστικά με κόκκινα και λευκά τετράγωνα, όπως είναι και το εθνικό σύμβολο της Κροατίας. Τα έχω ονομάσει CROkini. Ήθελα εδώκαι χρόνια να δημιουργήσω τη δική μου σειρά ρούχων/μαγιό με θέμα την Κροατία και φέτος τα κατάφερα.

- Τι γνώμη έχεις για τους Έλληνες άντρες και την Ελλάδα;

Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τους Έλληνες άντρες, όμως αγαπώ την Ελλάδα. Στα προηγούμενα γενέθλια μου είχα προγραμματίσει να πάω στη Σαντορίνη, ωστόσο προέκυψε ένα πρόβλημα με την πτήση και δεν κατάφερα να πάω. Όμως η Ελλάδα είναι στην κορυφή της λίστας ταξιδιών μου και θα την επισκεφθώ σύντομα. Ανυπομονώ να δω όλα τα όμορφα μέρη στην Αθήνα και στα απίθανα νησιά σας!
Keywords
Τυχαία Θέματα