Αλλάζουν τις ...ταμπέλες στο LA για τον Λεμπρόν! (video)

Ενθουσιασμένοι είναι οι φίλαθλοι των Los Angeles Lakers με την απόκτηση του Λεμπρόν Τζέιμς και η πόλη ήδη ζει στους ...ρυθμούς του. Η Ρόδα της Σάντα Μόνικα έστειλε το δικό της ...μήνυμα, ενώ διάσημα καταστήματα έχουν αλλάξει ακόμα και τις ταμπέλες τους για να καλωσορίσουν τον "Βασιλιά" και ετοιμάζουν χοτ ντογκ με το όνομα του!

Το γνωστό
μαγαζί με χοτ ντογκ Pink στο Λος Αντζελες ετοιμάζεται για να υποδεχθεί τον Λεμπρόν Τζέιμς, ενώ οι ιδιοκτήτες δήλωσαν ότι θα ήταν τιμή τους αν ο King θα ήθελε να ονομάσουν ένα χοτ ντογκ με το όνομα του!

"Αν μια διασημότητα θέλει ένα χοτ ντογκ με το όνομα του, τότε συνεργαζόμαστε, γιατί πρόκειται να υπάρξει μια επιτυχία στο μαγαζί. Ο Λεμπρόν συνήθως σκοράρει 30-40 πόντους σε κάθε παιχνίδι, άρα είμαστε σίγουροι ότι αν είχε ένα χοτ ντογκ εδώ, θα ήθελε ένα που θα έκανε ...θραύση στον κόσμο", είπαν οι ιδιοκτήτες του Pink σε ΜΜΕ του Λος Άντζελες.

#LABron: Los Angeles institutions like Pink's and the famous Ferris wheel on the Santa Monica Pier are paying homage to LA's newest Laker. pic.twitter.com/AwjwOSO0X4

CBS Los Angeles (@CBSLA) July 4, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα