"Κλείνει" εξτρέμ η ΑΕΚ, εναλλακτική ο Λουντ

Η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη τρεις μέρες στην Πολωνία, αλλά συγχρόνως οι υπεύθυνοι της ομάδας από την Αθήνα έχουν μπει στην τελική ευθεία με σκοπό να προχωρήσουν τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες του novasports.gr οι "κιτρινόμαυροι" έχουν ήδη μπει στο τελικό στάδιο συζητήσεων με εξτρέμ από το εξωτερικό, ο οποίος έχει πάρει την έγκριση τόσο του Νίκου
Λυμπερόπουλου όσο και του Μαρίνου Ουζουνίδη. Αποτελεί μάλιστα την βασική τους επιλογή για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης, την οποία από την πρώτη στιγμή ο Έλληνας προπονητής είχε θέσει ως προτεραιότητα.

Και κάπου εδώ μπαίνει στην ...κουβέντα και το όνομά του Ρόμπιν Λουντ. Ο διεθνής Φινλανδός ποδοσφαιριστής στα 25 του χρόνια έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και η περίπτωσή του μόνο απαρατήρητη δεν περνάει από την ΑΕΚ. Είναι άλλωστε ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζει καλά ο Ουζουνίδης από την κοινή τους πορεία στους "πράσινους". Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι αυτή τη στιγμή βασική επιλογή για τον Δικέφαλο, αφού όπως σημειώνουμε και παραπάνω, άλλος είναι ο εξτρέμ με τον οποίο συζητάει η Ένωση. Οι προϋποθέσεις πάντως για να ντυθεί ο Λουντ στα κιτρινόμαυρα είναι δύο. Είτε να "χαλάσει" η υπόθεση του συγκεκριμένου εξτρέμ, είτε να αποφασιστεί ότι θα αποκτηθεί ένας επιπλέον ακραίος. Στο σενάριο αυτό τότε ο Φινλανδός είναι πολύ πιθανό να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ.

Σε ότι αφορά στον Εζεκίελ Πόνσε, τα πάντα αναμένεται να τελειώσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα. Η Ρόμα πιέζει τον Αργεντινό να απαντήσει θετικά στην πρόταση της Ένωσης, βάζοντας έτσι τέλος στην ...προσμονή του πατέρα του για ενδιαφέρον από ομάδα πιο προηγμένου πρωταθλήματος σε σχέση με το ελληνικό. Η ΑΕΚ πάντως δεν θα τον περιμένει για καιρό και όλα δείχνουν ότι έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία και αυτής της μεταγραφής.
Keywords
Τυχαία Θέματα