Αλλαγή στην ημερομηνία πρεμιέρας του reboot του "Hellboy"

Ο Red θα αργήσει λίγο ακόμα.

Τον Ιανουάριο το περιμέναμε, τον Απρίλιο θα το δούμε τελικώς. Το reboot του "Hellboy" πήρε παράταση στην πρεμιέρα και θα προχωρήσει 3 μήνες μπροστά.

Η Summit Entertainment ανακοίνωσε πρόσφατα τα νέα σχετικά με την αλλαγή στην ημερομηνία πρεμιέρας του νέου "Hellboy", σύμφωνα με το THR. Η αρχική ημερομηνία ήθελε την πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου του 2019, αλλά τα πράγματα

άλλαξαν και ο Red θα κάνει την εμφάνιση του, ξανά, στις μεγάλες οθόνες στις 12 Απριλίου του 2019.

Από το επερχόμενο reboot του "Hellboy" δεν λείπουν τα teasers, και περιμένουμε ακόμα περισσότερα στις 6 Οκτωβρίου, στο NYCC. Με πρωταγωνιστή τον David Harbour και αντίπαλο τη Mila Jovovich, η ταινία έρχεται με σενάριο δια χειρός του ίδιου του συν-δημιουργού των κόμικ, Mike Mignola. Στο cast, επιπλέον, έχει μία θέση και ο Ian McShane, ως καθηγητής Broom, θετός πατέρας του Hellboy.

Τα σκηνοθετικά ηνία έχει αναλάβει ο Neil Marshall των "The Descent" και "Game of Thrones", μία θέση με ιδιαίτερη βαρύτητα αφού στην ίδια είχε βρεθεί ο Guillermo del Toro για τις αρχικές ταινίες του Red, με τον τότε πρωταγωνιστή, Ron Perlman.

Η ανακοίνωση του reboot έγινε το προηγούμενο έτος, όπου ο ίδιος ο Mignola ανέφερε πως σκοπεύουν σε μία ταινία με σήμανση R. Η εμφάνιση του νέου Hellboy, που διαφέρει αρκετά σε προσέγγιση από την αρχική, κάνει πιο πιστευτά τα λόγια του για μια σκοτεινότερη ιδέα.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΜια μικρή μεγάλη πρώτη εμφάνιση του "Hellboy" θα γίνει τον επόμενο μήναΈχουμε ημερομηνία πρεμιέρας για το "Hellboy"Hellboy: O Ron Perlman δεν θέλει να μιλάει πλέον για το reboot

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα