Heroes in Crisis: Ήρωες χάνονται στο DC Universe

Προσοχή spoilers!

To "Heroes in Crisis" της DC έκανε το ντεμπούτο του και ήδη άφησε το στίγμα του στους ήρωες του DCU.

Προσοχή: spoilers από το Heroes in Crisis #1!

Το "Heroes in Crisis" εισάγει το Sanctuary, ένα μυστικό ασφαλές καταφύγιο στην παλιά φάρμα της οικογένειας Kent. Το καταφύγιο χτίστηκε από τους Batman, Superman και Wonder Woman

και σκοπός του είναι να βοηθήσει ήρωες με ψυχολογικά προβλήματα, λόγω της δουλειάς τους. Το μέρος διαχειρίζεται ένα AI με την ονομασία Sanctuary, που χαρακτηρίζεται από την "θέληση του Batman, την συμπόνια της Wonder Woman και το ήθος του Superman".

Δυστυχώς, δεν παίρνει πολύ χρόνο στο πρώτο τεύχος μέχρι που οι αναγνώστες γίνονται μάρτυρες ενός φρικιαστικού μαζικού φόνου. Ο άγνωστος επιτιθέμενος σκότωσε τουλάχιστον έξι ήρωες που βρισκόντουσαν για θεραπεία εκεί - τους Citizen Steel, Hot Spot, Blue Jay, Lagoon Boy, Flash (Wally West), Arsenal - και όλο το προσωπικό του κτιρίου.

Art by Clay Mann. (DC Entertainment)

Στην αρχή αφήνεται να εννοηθεί ότι ο δολοφόνος ήταν η Harley Quinn, αλλά η ίδια αποκαλύπτει ότι ήταν ο Booster Gold που γύρισε ενάντια των φίλων ηρώων του. Μάλιστα, έχει χάσει το μυαλό του σε τέτοιο βαθμό που δεν θυμάται τι έκανε.

Art by Clay Mann. (DC Entertainment)

Ο θάνατος του Wally West ήταν η έκπληξη του τεύχους. Όχι μόνο δεν συνηθίζεται να σκοτωθεί κάποιος σημαντικός χαρακτήρας τόσο ξαφνικά και απότομα, αλλά ο Wally είχε προσφάτως γυρίσει στο προσκήνιο μέσω του "DC Universe Rebirth #1" το 2016.

Art by Clay Mann. (DC Entertainment)

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece H Marvel αποκαλύπτει την κρυφή σύνδεση ανάμεσα σε Wolverine και Venom Απεβίωσε ο συν-δημιουργός του Ghost Rider Ένα νέο manga συνεχίζει τις έρευνες του "Ace Attorney"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα