Αλμπάνης με τη βούλα και το "7" στην πλάτη!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Χρήστου Αλμπάνη από τον Απόλλωνα,κάνοντας από την πλευρά της αυτό είχε πράξει πρώτη η «ελαφρά ταξιαρχία» μετά την παραχώρηση του Τρικαλινού μεσοεπιθετικού στην Ένωση.

Η είδηση σε αυτή την ανακοίνωση - κι ενώ είχε προηγηθεί ανάρτηση της ΑΕΚ στα sociial media - αφορά το συμβόλαιο του παίκτη, που είναι τριετές (ως το 2021) αλλά και το νούμερο "7" που
θα φορά τη νέα σεζόν. Είναι αυτό που είχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ίσως με αυτή η επιλογή να δείχνει κάτι σημειολογικά η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ίσως και όχι..

Μαζί με τον Αλμπάνη η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε και την απόκτηση του τερματοφύλακα Μάκη Γιαννίκογλου που πέρυσι αγωνίζονταν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιαννίκογλου θα συμπλρηρώσει την τριάδα των γκολκίπερ - μαζί με τους Μπάρκα και Τσιντώτα - μετά την αποχώρηση του Ανέστη.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ στο διαδίκτυο ο Χρήστος Αλμπάνης εκφράζει την χαρά του καθώς αποτελεί πλέον μέλος της Ένωσης και δηλώνει έτοιμος να ζήσει μεγάλες στιγμές με την νέα του ομάδα:

"Εχω γνωρίσει από μικρός τις απαιτήσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, παίζοντας σε γερμανικές ομάδες αλλά με τον Απόλλωνα στη Super League, όμως η ΑΕΚ είναι είναι ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Εζησα, παρά το ότι δεν έπαιζα λόγω τραυματισμού, τη φιέστα της ΑΕΚ στη Ριζούπολη, ζήλεψα την ατμόσφαιρα και πραγματικά θα ήθελα κι εγώ να συμμετέχω σε αυτή στη γιορτή. Ελπίζω να έχω αυτή την ευκαιρία στο μέλλον ως παίκτης της ομάδας.."
Keywords
Τυχαία Θέματα