Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Με Λούκας στις καθυστερήσεις και γιορτές στη κορυφή!

Η Ρεάλ τα χρειάστηκε απέναντι στην μαχητική Αλαβές που της έβαλε δύσκολα στη Βιτόρια. Πέταξε ένα ημίχρονο που είχε μόλις δύο τελικές με τον Βαλβέρδε και στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε από νωρίς με παίκτη λιγότερο. Ο Νάτσο έκανε άτσαλο και σκληρό μαρκάρισμα στον Σάμου και αποβλήθηκε. Η Ρεάλ με μειονέκτημα κατάφερε να φύγει νικήτρια και να προσπεράσει τη Τζιρόνα με καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Το κόρνερ του Τόνι Κρόος στο 92ο λεπτό βρήκε το κεφάλι του ανενόχλητου Λούκας που με σπάνια κεφαλιά

διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Ρεάλ έφτασε τις 14 νίκες, 7η εκτός, πήρε δεύτερη σερί νίκη και κράτησε για 9η φορά ανέπαφη την εστία της.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι η Ρεάλ παρατάχτηκε με αρκετές απουσίες. Ο Αντσελότι δεν είχε στην διάθεση του, Καρβαχάλ, Μεντί, Μιλιτάο, Βινίσιους, Άλαμπα, Κουρτουά, Γκιουλέρ, Καμαβινγκά και έχασε και τον Νάτσο που αποβλήθηκε για 2η φορά φέτος.

Αλαβές (Γκαρσία Πλάθα): Σιβέρα, Γκοροσάμπελ (78′ Τενάλια), Άμπκαρ, Μαρίν, Ντουάρτε (59′ Λόπεθ), Γκεβάρα, Μπλάνκο, Γκουρίδι (59′ Χάτζι), Ριόχα, Ρέμπαχ (72′ Σόλα), Σάμου (78′ Κίκε Γκαρθία)

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Κέπα, Βάθκεθ, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Φραν Γκαρσία, Κρόος, Βαλβέρδε, Μόντριτς (55′ Τσουαμενί), Μπραχίμ Ντίας (76′ Χοσέλου), Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο (90′ Θεμπάγιος)

Keywords
Τυχαία Θέματα