Αλ. Πρίγιοβιτς «Ν’ αποδώσουμε κι εγώ κι η ομάδα όσο καλύτερα μπορούμε»


Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που εκπροσώπησε και τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, παραμονή του αγώνα. Ο διεθνής Σέρβος επιθετικός, που έχει γεννηθεί κι έχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ελβετία, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον και των Ελβετών, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ξεκινώντας με τις σκέψεις που έκανε μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης αλλά και τις εντυπώσεις που του άφησε ο πρώτος αγώνας των δυο ομάδων στη Θεσσαλονίκη:
«Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε είναι ότι πρόκειται για μια δυνατή ομάδα που θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Χαίρομαι που έχουμε αυτό τον αγώνα μπροστά μας».

- Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Βασιλείας παίζει το ρόλο της;

«Η αλλαγή του προπονητή της Βασιλείας μπορεί να είναι κάτι θετικό για εμάς. Ούτως ή άλλως έχω θετικές σκέψεις και θεωρώ ότι θα πάρουμε την πρόκριση».

- Υπάρχει επιπλέον προσωπικό κίνητρο να σκοράρεις ξανά αύριο ειδικά εδώ, στην Ελβετία;

«Το πιο σημαντικό είναι η αυριανή απόδοση της ομάδας και όχι η προσωπική μου. Είναι δευτερεύουσας σημασίας το πώς θα αποδώσω ατομικά. Είμαι πεπεισμένος ότι θα παίξουμε αύριο κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που θα παίξω αύριο».

- Στον πρώτο αγώνα δεν ήσουν απολύτως έτοιμος και γι’ αυτό προς το τέλος αντικαστάθηκες. Πλέον είσαι;

«Νιώθω έτοιμος να δώσω το 100% και στα 90 και στα 120 λεπτά αν χρειαστεί. Αν νιώσω αδύναμος θα το πω εγώ ο ίδιος στον προπονητή να με αλλάξει, γιατί έχουμε ισάξιους παίκτες».

- Είναι η συνοχή της ομάδας σου το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της έναντι του αντιπάλου;

«Αύριο δεν παίζει ρόλο η αλλαγή του προπονητή. Μεγαλύτερη σημασία έχει να αποδώσουμε στο γήπεδο και να κάνουμε αυτό που πρέπει».

- Με δεδομένο πως η Βασιλεία είναι η ομάδα που έχεις αντιμετωπίσει περισσότερες φορές στην καριέρα σου από κάθε άλλον αντίπαλο και γνωρίζεις το γήπεδο και την ατμφόσφαιρα, τί πρέπει να περιμένετε αύριο;

«Η ατμόσφαιρα αύριο θα είναι καλή, είναι και εθνική εορτή. Ο ΠΑΟΚ έχει συνηθίσει σε γεμάτα γήπεδα, με δυνατή ατμόσφαιρα και θα μπορέσει να αποδώσει».

- Λίγο νωρίτερα ο τεχνικός της Βασιλείας, Αλεξάντερ Φράι, σε μνημόνευσε ξεχωριστά. Πώς περιμένεις τον αντίπαλο με τον συγκεκριμένο τεχνικό κι αν αυτό είναι κάτι περισσότερο για σένα;

«Νομίζω ότι όλη η ομάδα είναι επικίνδυνη. Η ομάδα μου δίνει τις ευκαιρίες, μου επιτρέπει να παίζω καλύτερα. Τον Φράι, τον παρακολουθούσα από παλιά. Σκοπός αύριο είναι να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ το ίδιο και η ομάδα. Θα τα δώσω όλα στο γήπεδο».

- Παρακολουθείς το ελβετικό πρωτάθλημα;

«Δεν παρακολουθώ πάρα πολύ. Ξέρω ότι πήραν οι Γιουνγκ Μποις το πρωτάθλημα και το πήραν δίκαια. Γνωρίζω όμως ότι η Βασιλεία κυριαρχεί στο ελβετικό ποδόσφαιρο. Εχω κάποιους φίλους και ανταλλάσουμε πληροφορίες, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ.
Keywords
Τυχαία Θέματα