Άκυρο τρώει το Comic-Con από τους showrunners του "Game of Thrones"

Άγνωστος ο λόγος αυτής της απόφασης.

Οι showrunners του "Game of Thrones", David Benioff και D.B. Weiss, δεν θα παρευρεθούν στο φετινό Comic Con 2019, που θα πραγματοποιηθεί, όπως και κάθε χρόνο στο Σαν Ντιέγκο.

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, το HBO, το κανάλι όπου προβάλλονταν η σειρά, ανανέωσε την λίστα με τους παρευρισκόμενους στο πάνελ και πλέον τα ονόματα των δύο showrunners έχουν σβηστεί. Τα ονόματα των Benioff και Weiss δεν είναι τα μόνα που σβήστηκαν, ο σκηνοθέτης

Miguel Sapochnik, και οι ηθοποιοί Iain Glen (Jorah Mormont) και Nathalie Emmanuel (Missandei) είναι επίσης εκτός λίστας.

Ηθοποιοί που αναμένονται να παρευρεθούν στο φεστιβάλ είναι οι Maisie Williams (Arya Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Jacob Anderson (Grey Worm), John Bradley (Samwell Tarly), Liam Cunningham (Davos Seaworth), Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) και Conleth Hill (Varys).

Αυτή θα ήταν η πρώτη εμφάνιση των showrunners μετά το φινάλε της σειράς τον Μάιο, το οποίο προκάλεσε τόσο έντονες αντιδράσεις που ο κόσμος μαζεύει υπογραφές για να το ξαναγυρίσουν. Ακόμα και η Lena Headey (Cersei Lannister) είχε δηλώσει ότι θα ήθελε “ένα καλύτερο τέλος” για τον χαρακτήρα της.

Άγνωστο παραμένει αν η απόφαση των Benioff και Weiss να μην παρευρεθούν στο Comic Con έγινε εξ'αιτίας της αντίδρασης του κοινού στην τελευταία σεζόν.

Σε πρόσφατη εμφάνισή του στο Con of Thrones, ο Coster-Waldau υπερασπίστηκε τους Benioff και Weiss, και το τέλος της σειράς.

"Το να νομίζετε ότι οι δημιουργοί της σειράς δεν ήταν παθιασμένοι και δεν ξόδεψαν τα τελευταία 10 χρόνια σκεπτόμενοι πως θα την τελειώσουν, είναι αστείο", είπε. "Για να ξέρετε, διαβάζουν και αυτοί τα σχόλια. Όλοι στο 'Game of Thrones', και είμαστε χιλιάδες ― δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά για να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Το cast αποχαιρέτησε τους ρόλους του, ο καθένας με ιδιαίτερο τρόπο, ενώ ετοιμάζεται η prequel σειρά, η οποία μάλλον θα κάνει την εμφάνισή της στο τέλος του 2020 ή την άνοιξη του 2021. Το "Game of Thrones" δέχτηκε 32 υποψηφιότητες για βραβείο Emmy 2019.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Τις αποκαλύψεις του για το Comic-Con 2019 ετοιμάζει το MCU Χυλόπιτα τρώει το Comic-Con από την Sony Το Amazon φέρνει Expanse, Boys και Carnival Row για Comic-Con 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα