Παναθηναϊκός: Ο… ρυθμιστής Βουγιούκας και ο Μπιούφορντ

Ο Παναθηναϊκός μετά και την ανακοίνωση του Μπέντιλ ψάχνει στην αγορά για ένα «2άρι» που να παίζει και στο «3». Ισως, όμως, να πάει και για ψηλό αν τελικά δεν μείνει στην ομάδα ο Ίαν Βουγιούκας. Το πιο πιθανό είναι, βέβαια, να μείνει, αλλά τελευταία το θέμα έχει κολλήσει κάπως.

Κάποια σενάρια ανέφεραν ότι οι «πράσινοι» κοιτάνε για ψηλό, αν δεν παραμείνει τελικά ο έμπειρος σέντερ. Κάποια ακραία σενάρια μιλούσαν και για ματιές σε Μπουρούση και Σεραφέν (ο Γάλλος

πάει προς την Κίνα), αλλά για την ώρα το πιο πιθανό είναι να κρατήσει η ομάδα τον Βουγιούκα.

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Μπιούφορντ

Όσο για το θέμα του «2-3αριού», στο «τριφύλλι» έχει προταθεί και ο Πέριν Μπιούφορντ.

Ο 25χρονος (1.98μ.) Αμερικανός, πάντως, είναι πιο πολύ «3άρι». Παίζει βέβαια και στο «2». Εχει το «πακέτο» που θέλει ο Πεδουλάκης. Είναι πολύ γρήγορος, εκρηκτικός, δυνατός, έχει καλό σουτ και σκοράρει και από τα 6.75μ. Είναι καλός ριμπάουντερ, ενώ παίζει πολύ δυνατή άμυνα.

Πέρσι έπαιζε στην Σαράτοφ και είχε μέσο όρο 16.6 πόντους και 6.8 ριμπάουντ.

Μέλι από Λεκαβίτσιους

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους δεν έπιασε στον Παναθηναϊκό και γύρισε πλέον πίσω στην Ζαλγκίρις. Ποτέ όμως, δεν έχει πει κακιά κουβέντα για την ομάδα και την καριέρα του στους «πράσινους». Και δεν είπε και τώρα σε συνέντευξή του στο κανάλι της Ζαλγκίρις. «Η θητεία στον Παναθηναϊκό μου έδωσε πολλά. Πηγαίνοντας σε μια διαφορετική χώρα, με έναν νέο προπονητή, μια νέα ομάδα ήταν δύσκολο, αλλά θεωρώ ότι με βοήθησε να ωριμάσω. Το καλό ήταν πως είχαμε πολλές δυνατούς παίκτες και έτσι οι προπονήσεις ήταν δύσκολες παίζοντας κόντρα στον Νικ Καλάθη. Ηταν πολύ καλό που πήρα πράγματα από το παιχνίδι τους, ήμουν γύρω τους, έβλεπα τον τρόπο που έπαιζαν, πώς ανταποκρίνονταν στην πίεση. Ηταν πολύ ενδιαφέρον και θεωρώ ότι ωρίμασα σαν παίκτης».

Follow sportime.gr

The post Παναθηναϊκός: Ο… ρυθμιστής Βουγιούκας και ο Μπιούφορντ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα