Άρης: Ξεσηκωμός στις τάξεις των οπαδών

Άρης: Γενικός… ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών των «κιτρινόμαυρων». Κάτι το αποψινό (21:30) φιλικό με τον Ατρόμητο, κάτι το ότι πλησιάζουν τα ευρωπαϊκά ματς, έχουν συντελέσει στην κινητοποίηση των οπαδών της ομάδας.

Κάτι το οποίο αποτυπώνεται στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας. Εδώ και μερικές ημέρες η ζήτηση είναι αυξημένη και όπως ενημερώνει η ΠΑΕ, περισσότεροι από 5.800 είναι εκείνοι που έχουν εξασφαλίσει «μόνιμη» θέση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την αγωνιστική σεζόν 2019-20.

Απόψε στο ματς με τους Περιστεριώτες οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν

ο αριθμός αυτός να μεγαλώσει αισθητά, αναμένεται πολύς κόσμος.

Βεβαίως εκεί που η ζήτηση θα κορυφωθεί θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς με την ΑΕ Λεμεσού, ματς το οποίο επίσης θα φιλοξενήσει ο Άρης.

Αν μάλιστα η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πιάσει μια καλή απόδοση στα δύο ματς με τους Κύπριους και πάρει την πρόκριση τότε αναμένεται νέο… κύμα οπαδών που θα σπεύσει για ένα διαρκείας.

Όπως έχει πει και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Θόδωρος Καρυπίδης, στόχος είναι η διάθεση 12 χιλιάδων διαρκείας. Στόχος που μπορεί τη δεδομένη στιγμή να φαντάζει λίγο δύσκολο να επιτευχθεί, ωστόσο με το ανοδικό ενδιαφέρον που υπάρχει αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν είναι ακατόρθωτος.

Το σίγουρο είναι πως οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας καταμεσής του καλοκαιριού βοηθούν ώστε η κίνηση να είναι μεγαλύτερη

Άλλωστε μιλάμε για έναν κόσμο πολύ διψασμένο όπως αυτός του Άρη που βλέπει την ομάδα του να επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από οκτώ χρόνια.

Σε αυτά προσθέστε το γεγονός ότι το Βικελίδης έχει πλέον αναμορφωθεί πλήρως, γεγονός που αποτελεί ένα σημαντικό κίνητρο ώστε κάποιος να προμηθευτεί ένα διαρκείας. Ο θεατής γνωρίζει πλέον βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που γνωρίζει ότι τα λεφτά του πιάνουν τόπο και «γεύεται» τις ανέσεις που πρέπει να φέρει ένα σύγχρονο γήπεδο.

The post Άρης: Ξεσηκωμός στις τάξεις των οπαδών appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα