Ακάθεκτες Σίτι και Λίβερπουλ, δεν βλεπόταν η Γιουνάιτεντ!

Oι αήττητες Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ πέρασαν εύκολα από τις έδρες των Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ, στο 0-0 η Γιουνάιτεντ εντός με Πάλας, «αύρα» Ρανιέρι στη Φούλαμ!

Η Σίτι καθάρισε από πολύ νωρίς στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, εκμεταλλευόμενη σοβαρά αμυντικά λάθη από την ομάδα του πρώην της τεχνικού Μανουέλ Πελεγκρίνι. Μόλις στο 11', ο Νταβίδ Σίλβα βρέθηκε ολομόναχος από δεξιά μετά από μπαλιά του Στέρλινγκ και άνοιξε το σκορ. Στο 19' ο Σανέ πάσαρε στον Στέρλινγκ
για το 2-0, ενώ στο 34' ο Γερμανός έκανε ο ίδιος το τελικό 0-3 και στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 0-4, κρατώντας την ομάδα του στην κορυφή.

Η Λίβερπουλ παιδεύτηκε περισσότερο στην έδρα της Γουότφορντ αλλά έβγαλε τελικά άκρη στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σαλάχ στο 67' έλυσε τον γόρδιο δεσμό με ωραία εκτέλεση, ο Αλεξάντερ - Άρνολντ έκανε στο 76' το 0-2 με απ' ευθείας φάουλ και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν πτοήθηκε όταν έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Χέντερσον στο 82', σκοράροντας και τρίτη φορά στο 89' στην κόντρα με τον Φιρμίνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ρεντς» για πρώτη φορά στην ιστορία τους έχουν παθητικό μόλις πέντε γκολ στις πρώτες 13 αγωνιστικές.

Αντίθετα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέθεσε άλλη μία κακή εμφάνιση στην φετινή κακή της σεζόν, μένοντας στο 0-0 εντός με την Κρίσταλ Πάλας, αποτέλεσμα που την άφησε 14 πόντους από την κορυφή και μακριά από την τετράδα. Οι φίλοι των γηπεδούχων ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες στα τελευταία λεπτά λόγω του κακού θεάματος, ενώ η Πάλας είχε ευκαιρίες ακόμα και για νίκη.

«Αύρα» Κλάουντιο Ρανιέρι επικράτησε στο Φούλαμ - Σαουθάμπτον, με τον Ιταλό τεχνικό να ξεκινά με νίκη στο ντεμπούτο του με τους «κότατζερς», βάζοντας σε πολύ δύσκολη θέση τον συνάδελφό του των «αγίων» Μαρκ Χιούζ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Άρμστρονγκ, οι Μίτροβιτς και Σίρλε έβαλαν μπροστά τους Λονδρέζους, οι «Άγιοι» ισοφάρισαν και πάλι με τον ίδιο σκόρερ, όμως ο Μίτροβιτς στο 63' διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για την μόλις δεύτερη φετινή νίκη της Φούλαμ.

Την καλή της πορεία συνέχισε η Έβερτον, κάμπτοντας την αντίσταση της Κάρντιφ με 1-0 χάρη σε γκολ του Σίγκουρντσον, ενώ Μπράιτον και Λέστερ έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν με τον Μάρεϊ, τις «αλεπούδες» να μένουν με δέκα στο 28' λόγω αποβολής του Μάντισον, αλλά να παίρνουν τον πόντο στο 79' με πέναλτι του Βάρντι.

Τα αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ (13η Αγωνιστική):

Μπράιτον - Λέστερ 1-1
(15' Μάρεϊ - 79' πεν. Βάρντι)

Έβερτον - Κάρντιφ 1-0
(59' Σίγκουρντσον)

Φούλαμ - Σαουθάμπτον 3-2
(33', 63' Μίτροβιτς, 43' Σίρλε - 18', 53' Άρμστρονγκ)

Μάντσεστερ Γ. - Κρ. Πάλας 0-0

Γουότφορντ - Λίβερπουλ 0-3
(67' Σαλάχ, 76' Αλεξάντερ - Άρνολντ, 89' Φιρμίνο)

Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι 0-4
(11' Ντ. Σίλβα, 19' Στέρλινγκ, 34', 90' Σανέ)

Τότεναμ - Τσέλσι (19:30)

Κυριακή

Μπόρνμουθ - Άρσεναλ (15:30)
Γουλβς - Χάντερφιλντ (18:00)

Δευτέρα

Μπέρνλι - Νιούκαστλ (22:00)
Keywords
Τυχαία Θέματα