Ο Προμηθέας έκανε πλάκα στην Κύμη

Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή αντίσταση ο Ευρωπαίος Προμηθέας έκανε πλάκα στην Κύμη που μπορεί να καιγόταν για βαθμούς αλλά δεν το έδειξε. Οι Πατρινοί επικράτησαν με 94-61 σε ένα παιχνίδι που σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο πατούσαν... φρένο.

Το παιχνίδι δεν σηκώνει ιδιαίτερη κριτική αφού από την στιγμή του τζάμπολ και έπειτα ο Προμηθέας απέδειξε με εμφατικό τρόπο πόσο καλύτερη ομάδα είναι από την Κύμη. Το σκορ της πρώτης περιόδου (33-7) μαρτυρά από μόνο του, πόσο εύκολα οι Πατρινοί έφτασαν σε αυτή την νίκη.


Από την άλλη η Κύμη σίγουρα μετά από μια τέτοια εμφάνιση πρέπει να αναθεωρήσει πολλά, αφού δεν ήταν μόνο το ότι παραδόθηκε άνευ όρων, η εικόνα της παρέπεμπε σε παίκτες που δεν έχουν όρεξη να αγωνιστούν.

Προμηθέας (Γιατράς): Όντουμ 4, Λίποβι 9(1), Γκίκας 2, Τσαϊρέλης, Γερομίχαλος 21(1), Σαλούστρος 4, Σανδραμάνης 9(3), Μέιερ 3(1), Μπράουν 4, Λαναράς 2, Έλις 14, Παρκς 22.

Κύμη (Καστρίτης): Χόρτον 13, Χολμς 6(1), Σαγκς 9(1), Τουτζιαράκης 6, Κάμφορ 12(2), Ουάσινγκτον 1, Γερομίχαλος, Τσιάρας 2, Πουλιανίτης 2, Μαραγκός 5(1), Στυλιανού 5(1), Μητσιμπόνας.
Keywords
Τυχαία Θέματα