Ακατάλληλος για ανηλίκους θα είναι ο Joker του Todd Phillips

"Ενοχλητική συμπεριφορά και αιματηρή βία."

Η νέα ταινία του Todd Phillips, το "Joker", απέκτησε δείχτη καταλληλότητας.

Σύμφωνα με την Ένωση Κινηματογραφιστών Αμερικής, η ταινία θα είναι ακατάλληλη για ανηλίκους, καθώς περιέχει "αιματηρή βία, ενοχλητική συμπεριφορά, βρισιές και σύντομες εικόνες σεξ". Να υπενθυμίσουμε ότι ο Phillips είχε μιλήσει για την καταλληλότητα της ταινίας στο παρελθόν, και φαίνεται ότι η Ένωση συμφώνησε μαζί του.

Εκτός τούτου, οι Phillips και Joaquin Phoenix, ο πρωταγωνιστής της ταινίας, μίλησαν στο Total Film, για την εν λόγω ταινία.

"Είμαι διστακτικός να εξηγήσω πώς θα είναι η ταινία", είπε ο Phoenix . "Δεν υπάρχει σωστός τρόπος να δεις την ταινία. Ο λόγος που αυτός ο Joker είναι τόσο συναρπαστικός είναι το ότι δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη προέλευση. Δεν υπάρχει κάποιος καταλύτης. Και έτσι, ως θεατές, μπορούμε να προβάλλουμε τις δικές μας ιδέες δυσαρέσκειας ή τα συναισθήματά μας στον χαρακτήρα".

Επίσης πρόσθεσε, "Υπάρχουν πολλά σχετικά στοιχεία. Ελπίζω ο κόσμος να τα συζητήσει και να τα εξερευνήσει. Είναι ασφαλές, αλλά δεν είναι μόνο αυτό".

Ο σκηνοθέτης από την άλλη σχολίασε ότι η ταινία "δεν είναι πολιτικού περιεχομένου, αλλά έχει δημιουργηθεί για να είναι προκλητική". Είπε ότι το "Joker" δεν είναι μια ταινία που θα σου μεταφέρει ένα μήνυμα ακριβώς, αλλά μια μεταφορά για το ότι ο Σκοτεινός Ιππότης αντιπροσωπεύει την "εποχή μετά της 11η Σεπτεμβρίου".

Η υπόθεση της ταινίας ξεκινά από την αρχή, με το παρελθόν του Joker όταν ακόμα διατηρούσε το όνομα του Arthur. Μαζί του στο cast θα δούμε και τη μητέρα του, στο πρόσωπο της Frances Conroy, όπως και την Zazie Beetz, που γνωρίσαμε μέσα από το "Deadpool 2". Ο Brett Cullen θα είναι ο Thomas Wayne και ο βετεράνος ηθοποιός Robert De Niro, θα πρωταγωνιστήσει σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. Οι Dante Pereira-Olson και Douglas Hodge θα υποδυθούν τον νεαρό Bruce Wayne και τον Alfred Pennyworth, αντίστοιχα.

Το "Joker" έχει ορίσει ημερομηνία πρεμιέρας την 3η Οκτωβρίου 2019 και θα έχει διάρκεια 122 λεπτά.

Για περισσότερε νέα στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα