Αισθητή η γυναικεία παρουσία και στη μουσική του "Captain Marvel"

Μήπως να διώξουμε τελείως του άνδρες;

H επικείμενη προσθήκη του MCU, "Captain Marvel", εντάσσει άλλη μια γυναικεία φιγούρα στην παραγωγή της. Ο λόγος για την Pinar Toprak, η οποία θα ντύσει μουσικά την ταινία. Πρώτη φορά στην ιστορία του υπερηρωικού κόσμου, γυναίκα αναλαμβάνει την ενορχήστρωση.

Σύμφωνα με την The Wrap, αυτή θα είναι η πρώτη δουλειά της μουσικοσυνθέτριας σε μια τόσο μεγάλη ταινία, η οποία έσπευσε να το ανακοινώσει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

"Είναι μεγάλη μου τιμή να γίνομαι μέλος του Σύμπαντος της Marvel", έγραψε η Toprak. "Τόσο πολλά περνάνε από το μυαλό μου. Και το κυριότερο είναι ευγνωμοσύνη".

Διαβάστε τη δήλωση παρακάτω:

Παρελθοντικές δουλείες της Toprak είναι η prequel σειρά του Superman, "Krypton", το δράμα "Falling Water" και το κατασκοπικό θρίλερ του Netflix "The Angel". Επιπλέον έχει προσφέρει της υπηρεσίες της και στην ταινία της DC, "Justice League", αλλά δεν δημιούργησε τη μουσική εξ'ολοκλήρου μόνη της.

Η πλοκή της ταινίας θα εξελιχθεί στη δεκαετία του '90. Η Brie Larson αναλαμβάνει τον ρόλο της Carol Danvers/Captain Marvel και ο Samuel L. Jackson αναλαμβάνει για άλλη μια φορά τον ρόλο του Black Fury. Η ταινία θα αποτελέσει την απαρχή της εισόδου του Nick Fury στον κόσμο των υπερηρώων, στο σύμπαν της Marvel. To cast περιλαμβάνει τους Clark Gregg, Lee Pace, Ben Mendelsohn, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Annette Bening, Rune Temte, DeWanda Wise, McKenna Grace, και Jude Law. Αναμένουμε να δούμε την Captain στο "Avengers 4".

Τα γυρίσματα της ταινίας εκτυλίσσονται αυτή την περίοδο στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Η παραγωγή θα διαδραματιστεί στο Fresno της Καλιφόρνια όπως επίσης και στο Baton Rouge της Νέας Ορλεάνης, στην Λουϊζιάνα.

Το σενάριο έχει γράψει η Geneva Robertson - Dworet. Στη σκηνοθεσία συναντάμε τους Anna Boden και Ryan Fleck. Το "Captain Marvel" αναμένεται να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στις 8 Μαρτίου 2019.

Read more on [SITE_NAME]Μετά την Captain Marvel θα δούμε την Ms. MarvelΜέλος του MCU η Annette Bening με μυστικό ρόλο στην "Captain Marvel"Οι Phil Coulson και Ronan The Accuser ξανά στο προσκήνιο του "Captain Marvel"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα